<

Delizia til Åbent hus hos HP Horses (video)17-04-2018 - 11:17

Lørdag d. 14 April var Delizia inviteret med til årets åbent hus hos HP horses, da de gerne ville vise afkommene efter deres super hingst Fürstenball.

Desværre faldt datoen sammen med at jeg skulle til bryllup og ikke kunne deltage, men vi tilbød istedet at HP Horses egen rytter Maria Falkner kunne ride hende til arrangementet.

 

Maria sad på Delizia for 1. gang 20 minutter inden hun skulle fremvise hende foran de 600 fremmødte publikums i en tæt pakket ridehal, men Delizia viste endnu engang at de 2 x 10 taller i ridelighed og kapacitet ikke var en tilfældighed!!

 

Maria fremviste hende flot og Delizia vakte stor begejstring fra både publikum og Speakerne Per Springborg og Dennis Fisker. Delizia fik flotte ord med på vejen fra Dennis om bl.a. hendes ridelighed, udstråling, formåen, kvalitet og kapacitet - en hest til fremtiden hvor man allerede kan se at hun har anlæg for pirouetter, Piaffe og Passage.  

 

En stor tak til HP Horses for et helt igennem prof. Arrangement med top heste samt et helt team der bare havde styr på det hele alt var helt i top 👍🏼

 

 

Artikel fra Horse2Rider 

https://www.horse2rider.com/seneste/latest/2018/4/15/5l2q2y9ca650n33pngon7jihklhvgd

 

Artikel fra Ridehesten 

https://www.ridehesten.com/nyheder/velbesogt-abent-hus-hos-hp-horses/47738

 

<