<

Dressurens venner på besøg på Slangerupgaard 16-05-2018 - 15:00

Tirsdag d. 16/5 afholdt Dressurens Venner generalforsamling på Slangerupgaard. De har tradition for at have indslag af forskellig karakter til deres generalforsamlinger og vi havde valgt at tage udgangspunkt i brugen af vores Wellness Afdeling til optimering af ridning og brug ved skader.

 

Efter generalforsamlingen og en rundvisning på stedet, fik de fremmødte derfor en introduktion til de forskellige maskiner og de fik set maskinerne i anvendelse.

 

Herefter fortalte Dyrlæge Johnny Sørensen om hvad anvendelse af skridtbånd, vandbånd, koldtvandsspa osv. bl.a. kan bruges til, set fra et dyrlæge fagligt perspektiv. Christina Lykke Kjær fra Lykkens Hestemassage fortalte om hvad hun som massør ser og mener anvendelse kan være til gavn for. 

Jeg selv fortalte om hvad jeg har brugt vores wellness afdeling til og hvordan det har været med at optimere træningen af mine heste, især frem mod de store opgaver.

 

 

Efter turen i Wellness afdeling fremviste jeg to 5 års heste i daglig riding, Adrenalin e. Apache/Fürst Piccolo og Delizia e. Fürstenball/De Noir, hvor international 5* dressurdommer og dyrlæge Hans Christian Mathiesen samtidig kommenterede hvad han så. 

Det er 2 meget forskellige heste med hver deres forcer og udviklingspotientialer, som skal trænes og styrkes på forskelligvis for at få deres optimale frem, hvilket dialogen med HC også gik på.

Det var god træning for de 2 at gå foran et større publikum og heldigvis var HC enig i de ting jeg fortalte omkring hestenes styrker og svagheder på nuværende tidspunkt, og i at det er et par rigtig gode heste til de kommende championater og fremtiden 😊

<