Natalie Hering

På min 6 års fødselsdag fik jeg en pony med en lyserød sløjfe i pandelokken og min tid som ponyrytter blev for alvor skudt i gang. Flere ponyer kom til og al min tid gik med at ride og konkurrere. En kat 3 pony ved navn Frøken Hansen lærte mig alt om konkurrence ridning og det var også på hende jeg startede mit første Danmarks Mesterskab.

Jeg har undervejs selv og i samråd med min træner, uddannet tre ponyer fra bunden til landsplan og kvalificeret dem til DM. Det var en lang proces i så ung en alder, men det har givet mig en stor forståelse og respekt for grundridningen.

Jeg har været med i Danmarks Bruttolandsholds trup fra 2013-2015 med mine to kat 1 ponyer Klinsmann og Da Vinci. Med dem har jeg deltaget i adskillige landsstævner med mange placeringer i toppen, Danmarks Mesterskaber med placering i top 10 og internationale starter med placeringer og flere gange bronze i holdkonkurrencer i Belgien og Frankrig.

Derudover har jeg deltaget to gange i De Nordiske Mesterskaber i Norge 2014 og Aalborg 2015. Begge gange har vi som hold vundet guld og ydermere vandt jeg individuel bronze på Da Vinci.

I April 2016 fik jeg stillet Litvinenko Sjælstofte til rådighed, af den mest fantastiske træner, Anne Troensegaard. Litvinenko og jeg har opnåede gode resultater gennem 2016 og 17. Vinder af 7 års trakehner bundeschampionat 2016, Nordisk Mesterskab hold guld 2017 og en 4. plads til Danmarksmesterskaberne for juniorer 2017, er blot nogle af højdepunkterne. Jeg er evig taknemmlig for at have fået denne mulighed af Anne!

Litvinenko Sjælstofte, trakehner bundeschampionat 2016
Litvinenko Sjælstofte, trakehner bundeschampionat 2016
Da Vinci, NM 2015 holdguld
Da Vinci, NM 2015 holdguld