Nicole Johnsen

3 måneder gammel og jeg sad på en hest sammen med min mor for første gang, siden den dag har hestene bare fanget mig!
Jeg startede til ridning som 5 årig, og fik min egen pony bare et år efter. Siden den dag har hestene bare været en del af min hverdag! Jeg fik i år 2008 en tre'er pony ved navn Anton, og det er siden den dag at ridningen rigtig tog til.

Allerede et år efter og i en alder af 11 år, red Anton og jeg vores første landsstævne og første DM, som resulteret i en A-finale og en samlet 6. Plads. Vi forsatte med landsstævner resten af året, med mange placeringer.

December 2009 fik jeg endnu en stjerne, Fairy tale. Året 2010 blev et år hvor jeg virkelig, fik en masse uforglemmelige oplevelser. Mens jeg red landsstævner på Anton, vandt Fairy tale og jeg 21 gange i træk. I år 2010 blev vi vindere af københavnermesterskabet, distriktsmesterskabet, sjællandsmesterskabet og Danmarksmesterskabet for hold. Derud over blev Anton og jeg samlet nummer 3. til danmarksmesterskabet individuelt. År 2011 blev året hvor Fairy tale og jeg debuteret på landsplan, med mange placeringer og blev reserve ved de nordiske mesterskaber, men 2011 blev også året hvor det var tid til at sige farvel til min dejligste tre ‘er pony Anton.
Anton kom videre til den dejligste familie, hvor han har forsat sin karriere. Slutningen af 2011 blev Fairy tale og jeg nummer 4 i Ecco finalen.

2012 blev året hvor Fairy tale og jeg blev udtaget til de nordiske mesterskaber og blev nummer 2 i opvarmingsklassen, og vandt guld for hold. En masse placeringer til landsstævner blev det også til og som en god slutning på et fantastisk år, blev Fairy tale og jeg nummer 3 til års Ecco finale!
2013 det sidste år med Fairy tale, vi red landsstævner hele året med mange gode resultater og igen med til Ecco finalen.
Fairy tale blev i påsken 2014, så solgt den sødeste familie i Schweiz, hvor han nu kan vise sine talenter.

23. Juni 2014 var dagen hvor jeg fik min drømme hest Moromax.
Moromax var en 5 års hingst, noget at en opgave for en rytter som mig, som kun havde redet pony før. Men jeg var ikke et sekund i tvivl om, at han skulle være min. Vi har siden udviklet os en helt del.
Starten af 2015 kom vi ud på stævnepladserne, og i løbet af året har vi vundet cupcake cup, blevet nummer to til kvalifikation af dressurvennerens cup. Derud over debuteret vi i mb0 med 70 % og vandt. I efteråret debuteret Moromax og jeg på landsplan, i en alder af kun 6 år, med et resultat ud over hvad vi havde forventede.
Vi ser nu frem til et nyt år, med en masse stævner og nye udfordringer.