<

Delizia til UVM udtagelse og Ringsted 21-08-2018 - 08:24

Delizia var på baggrund af sin 2. plads til championatet i Herning udtaget til bruttotruppen til UVM. 

Første udtagelse var på Broholm i forbindelse med DM stævnet. For 5 års hestene var 22 heste med på første dagen, hvor 9 skulle udtages til anden dagen.

Delizia viste gode takter og viste også hvor meget hun har udviklet sig de sidste par måneder, hun er blevet meget stærkere og det er blevet lettere for hende at holde bæringen. Vi fik fine kommentarer hvor de bl.a. fremhævede at hun var letfodet med god aktion både for og bag og at hun har god tendens til samling. Vi blev derfor udtaget blandt de 9 der gik videre til 2. dagen.

 

På 2. dagen gik Delizia endnu et fint program, om end noget mere spændt i galoppen end på første dagen. Sådan er det med de unge og der er ingen tvivl om at det var en lang og meget varm weekend for den unge hoppe.

 

Det lykkedes os at blive udtaget til den endelige udtagelse på Vilhelmsborg, så nu skal der krydses fingre for at vi kommer med hele vejen til Ermelo.

 

Der var heldigvis tid til andet end ridning for den unge dame, som både gik ture (når det var blevet lidt køligere), massage, græsning og god mash 😉 

Lene Theil fra Fit4you.dk var også på pletten og der blev derfor også trænet og masseret rytter i heden – Vi elsker Lene alligevel 😉


Da jeg har ikke startet mere end 2 stævner på Delizia, havde vi brug for at komme ud og prøve lidt forskelligt af op mod den endelig UVM udtagelse. Det er altid meget forskelligt hvordan hestene fungerer i stævne situationer og hvor meget man f.eks. skal varme op, hvordan man skal tilrettelægge sin opvarmning osv. 

Derfor var vi heller ikke sent til at melde til da vores naboer Ringsted Sportsrideklub holdt c-stævne med championater. Om lørdagen red vi en LA1, hvor Delizia gik en flot og fejlfri tur, hvilket også udløste en 1. plads med 78,5%. 

 

Søndagen stod i championatetstegn og her var Delizia lidt mere på, hvilket desværre gav en ikke så god skridt som om lørdagen da hun ikke var helt afspændt, hvilket kostede os nogle point – det kan vi gøre meget bedre!!! Vi havde en rigtig god galoptur, og fik både flotte point og kommentarer, og placerede os også som nr. 3 i klassen.

<