Slangerupgaard

Når heste og fornøjelse forenes

OPSTALDNING

I vores dejlige atmosfærefyldte stald kan du leje en boks til din hest. Dermed får du også adgang til alle vores goder, så som ridehus, ridebaner og andre faciliteter.

Kun det bedste er godt nok. Vores professionelle personale er passionerede omkring at give heste og deres ejere en god og tryg oplevelse.

Vi sparer ikke på noget. Her er altid foder i topkvalitet og wrap - fra vores egne frodige marker. Her er rene, velholdte bokse og der er altid nogen, der holder øje med din hest - også når du ikke er her.

På Slangerupgaard råder vi på nuværende tidspunkt over 23 bokse i den store stald og 11 bokse i den lille stald. Derudover massere af folde med udsigt over Haraldsted sø. Foldene er både med græs- og grusbund som kan tilpasses efter eget valg.


FACILITETER

Som opstalder eller lejer af faciliteterne kan du gøre brug af vores udendørsbane på 20x60 m, samt vores ridehus med fiberbund på 20x60m og 20x40 m.

Der er samtidigt mulighed for skønne rideture i naturen enten på landevejen eller på de tilhørende ridestier langs Haraldsted sø.

På stedet ligger også Strong Horse Slangerupgaard, som tilbyder ren wellness for din hest. Stedet er åbent for både pensionærer og udefrakommende. Vi glæder os til at tage imod dig og din hest.

Ønsker du at gøre brug af vores ridehus og udendørs ridebane, selvom du ikke har din hest stående på Slangerupgaard, har du mulighed for at leje adgang til disse på månedsbasis.

Læs mere på: http://slangerupgaard.com/DK.aspx