Slangerupgaard

Når heste og fornøjelse forenes,,,,,

OPSTALDNING

I vores dejlige atmosfærefyldte stald kan du leje en boks til din hest. Dermed får du også adgang til alle vores goder, så som ridehus, ridebaner og andre faciliteter.

Kun det bedste er godt nok. Vores professionelle personale er passionerede omkring at give heste og deres ejere en god og tryg oplevelse.

Vi sparer ikke på noget. Her er altid foder i topkvalitet, ekstra gulerødder og wrap ad libitum - fra vores egne frodige marker. Her er rene, velholdte bokse og der er altid nogen, der holder øje med din hest - også når du ikke er her.

På Slangerupgaard råder vi på nuværende tidspunkt over 11 bokse og 19 folde med en fantastisk udsigt over Haraldsted Sø.

Kontakt Trine Nielsen, som er ansvarlig for stalden, på telefon 26 17 47 20 eller ved at skrive en besked i kontaktformularen i bunden af siden.
FACILITETER

Som opstalder eller lejer af faciliteterne kan du gøre brug af vores udendørsbane på 20x60 m, samt vores ridehus med fiberbund på 20x40 m.

Der er samtidigt mulighed for skønne rideture i naturen enten på landevejen eller på de tilhørende ridestier langs Haraldsted sø.

Ønsker du at gøre brug af vores ridehus og udendørs ridebane, selvom du ikke har din hest stående på Slangerupgaard, har du mulighed for at leje adgang til disse på månedsbasis.

 


FREMTIDSPLANER

Vi har store planer for hestepensionen på Slangerupgaard. Som opstalder vil vi give dig de bedste rammer for udviklingen af dig og din hest.

Vi har derfor planer om at lave et nyt stort ridehus på 20x60m, udvidelse af foldene samt hele 30 ekstra bokse i en helt ny stald.

Der kommer yderligere nye faciliteter i form af foderrum, sadelrum samt mulighed for solarium og skridtbånd til din hest.

Vores tilknyttede underviser Anne Troensegaard har ligeledes flyttet sine heste til Slangerupgaard.

Der lægges på nuværende tidspunkt planer om at starte et avlsprogram med 5 avlshopper eller derover med tilhørende opdræt.