Om Anne Troensegaard

Dressurrytter


Startede som 4-årig på rideskole, og som ponyrytter var det både spring og dressur, der havde min interesse. Dog fik min fantastiske pony Mischa mig til at satse på dressuren, og det blev til et Nordisk Mesterskab samt EM hold sølv.
Samtidig med min sygeplejeske uddannelse, red jeg andre folks heste, da økonomien ikke altid var i top. Mange heste har hjulpet mig videre i min "uddannelse", godt varetaget af Jørgen Hvenegaard gennem 18 år, og siden 2011 Rune Willum, og uden deres hjælp var jeg aldrig nået hertil!
I 2009 valgte jeg at satse på min egen ridekarriere, da VM 2010 lå forude. Det betød et farvel til sygeplejegerningen, og fuld tid med undervisning, kurser og ridningen.
Gennem årene har jeg deltaget med over tyve heste i unghestechampionater, startet nationalt og internationalt, samt været en del af bruttogruppen frem mod OL 2000 og 2012


Dressurtræner
Undervist gennem flere år, specielt pony & junior/Young ryttere, der vil arbejde målrettet med deres sport. Gejst og ihærdighed kommer man langt med! Dog er vi også en del seniorryttere der kan og vil!


Resultater og mål

Sportsligt højdepunkt
Den største sportslige oplevelse til dato er min individuelle DM sølvmedalje, som kvalificerede Seduc og jeg til at være en del af det danske landshold til VM i Kentucky i 2010. Samtidig var det en fantastisk oplevelse at ride i Aachen, verdens bedt organiserede ridestævne. Deltagelse ved UWM med Litvinenko Sjælstofte, samt vinder af 5-årschampionatet i 2014.


En plads igen i bruttotruppen, samt at ride med ved store mesterskaber er stadig en drøm,,,,