<

Sejr til Kipling i CDI*** med 78,2%03-10-2019 - 09:43

Succesrig tur til CDI*** i Flyinge, Sverige

Torsdag d. 26 September blev bilen pakket, Kipling læsset og vi satte afsted mod Flyinge i Sverige, hvor vi skulle ride CDI*** small tour, Kiplings kun 2. internationale stævne.

Der er ikke mere end halvanden times kørsel og vi ankom lige omkring frokost. Kipling var i højt humør og blev installeret i sin boks. Senere på dagen var der vet. tjek og om aftenen stod den på træning i hallen. Der var fuld tryk på, da vi kun havde en time til både CDI*** og U25. 

Fredag morgen var vi ude og morgen ride i hallen, hvor vi skridtede og travede ganske let. Her var der mere ro og Kipling opførte sig pænt.

Der er ingen tvivl om at Kipling elsker at være med ude til de større stævner, hvor han også skal overnatte. Han nyder al den opmærksomhed der følger med og er altid glad i sin boks og følger med i alt hvad der sker. Ud over at komme ud af boksen om morgenen/formiddagen og senere ride programmer, så gør vi en masse andre ting, for at Kipling får så optimale muligheder for at præstere som muligt. Han får bl.a. lysterapi fra EquineLTS inden han skal ud og han har massagedækken på 45 minutter imens han flettes. Der er også tid til bare at nusse, hygge og strigle.

 

Fredag eftermiddag gik PSG'en, og vi havde trukket 2. sidste startnummer. Vi havde en fin tur på banen, men desværre reagerer Kipling lidt for kvikt på en anholdning hen mod 2. galoppirouette og falder ned i skridt (det er aldrig sket før). Heldigvis når han kun at tage et enkelt skridt før vi er videre og derfor får vi også plads til at lave pirouetten. Indtil denne øvelse, lå vi som vindere. Vi ender på 71,3 % og en 3. plads, kun 0,5% fra nr. 1.

 

Lørdag skridtede vi tur udenfor om formiddagen og rundt om de smukke gamle bygninger på Flyinge Kungsgaard, hvor vi også så på de 30 storke der har reder på træerne.

 

Lørdag eftermiddag stod på den Intermediare I kür, hvilket er Kiplings første Kür nogensinde.

I vinters lavede vi en kür til Fürsten, og denne brugte vi så også til Kipling.

Kipling var noget på tæerne på opvarmningen og humøret var vældig højt. Da vi kom på banen trak han vejret og vi red en fantastisk tur (med småjusteringer fra Fürstens program, da de bevæger sig lidt forskelligt). Vi fik en enkelt fejl, da Kipling changerer i den frigalop op mod en pirouette. Der var stor applaus fra publikum da vi afslutter vores program med fritrav ad midterlinien. Pointene tikkede lige så langsomt ind og endte på hele 78,2%. Om det var nok til første pladsen var ikke til at sige, før de 2 sidste ryttere havde redet. 

1. pladsen holdt med 2 % ned til nr. 2. Kipling blev vinder af sin allerførste kür og så til et internationalt stævne. 

Det er svært ikke at være tilfreds og glad, og med78,6 til 85 % i kunstneriske karakter og flere 9 taller i musik og fortolkning, er det ikke sikkert at Fürsten får sin kür igen ;-) Vi sendte også en kærlig tanke til Tobials Wiebels fra equi-music, som har lavet musikken.

 

Præmieoverrækkelsen var uden hest og det var Kipling noget skuffet over, da han mente at han havde en større part i sejren. De havde gjort det meget festligt og det var stort at stå øverst på skamlen og høre den danske national melodi. 

 

Det bliver svært at få armene ned det næste stykke tid efter en fantastisk afslutning på stævnet i Flyinge.

 

Kipling måtte med en tur til Dragsholm Slot på hjemvejen, da jeg skulle sætte af fordi min mor holdt sølvbryllup. Vi nåede det på et hængende hår - men det blev en skøn aften med god mad, godt selskab og tankerne om vores sejr. Kæmpe stort tillykke til Mor og Niels.

 

Det er så fedt at være tilbage på stævnebanerne med Kipling, men der er ingen tvivl om at vi med lidt flere stævner på bagen igen, kan få den sidste ro med ind på banen. 

 

Kipling rules and rocks my world :-)

 

En stor tak til Kingsland og Winthers rideudstyr for at klæde os pænt på.

 

http://www.horse2rider.com/seneste/latest/2019/9/28/danish-anne-troensegaard-and-trakehner-gelding-kipling-tsf-with-impressive-cdi3-intermediaire-i-freestyle-victory-at-flyinge-today

<