<

2 placering til Kipling ved World Cup stævnet i Herning19-10-2019 - 09:27

2  x 2. pladser ved CDI*** i Herning

Vi var inviteret til at deltage ved det 3 stjernede internationale stævne ved World Cuppen i Herning, hvor vi skulle ride lille tur.

 

Kipling elsker at være med til stævner og er altid super glad og veltilaps i sin boks. Al den opmærksomhed er følger med når man er udenbys, passer godt til ham som den selskabs papegøje han er.

 

Vi ankom onsdag, hvor der var vet. tjek. Her går Kipling altid som en gammel rideskole hest og lunter fint afsted. Vet. tjek done.

Vi red på banen onsdag aften, hvor Kipling var i højt humør, men det er han som oftest ;-)

 

Torsdag stod den på Prix st. georg, hvor Kipling travede som den konge han er. Efter traven viste resultattavlen knap 80 %. Så kom vi til skridt og galop, hvor det blev svært for Kipling at holde sin glæde inde - tossede hest. Vi fik vist lidt ekstra øvelser, men fik også vist at der er masser af kvalitet. Vi fik brugt skalalen og scorede fra 4 til 9. Vi endte samlet på 71,58 % og fik en 2. plads.

 

Fredag var hvile dag, men vi var ude og ride på opvarmningen, og så blev det til en masse hygge ture rundt på området og lidt græs.

 

Lørdag red vi Intermediare I. Igen havde vi en super og flydende travtur til 80%, men fik os 2 meget dyrefejl i galoppen som bare præg af spændinger. Vi fik igen 71,5% og stod i første omgang som vindere af klassen. Meeennn så fik de regnet Fabienne Lutkemeiers kritik igennem og det viste sig at hun havde nøjagtig samme score som os. 

Internationalt kan man ikke have ligeplacerede, så en udregning af medianen gjorde at Fabienne endte som vinder og vi som 2'er.

Ja, men sådan er det og så må vi ride fejlfrit næste gang hvis vi vil være sikre på at vinde.

 

Kipling plejer ellers at være sød til præmieoverrrækkelser, men han fik i Herning vist hvorfor han hos Maria Colliander er kendt som hendes "favorit helicopter horse" - crazy horse, men jeg elsker den tossede traki.

 

Det har været et rigtigt godt stævne og vi er på rette vej. Vi skal bare ud på banerne og have mere rutine, så Kipling slapper mere af og vi får udryddet fejlene.

 

https://www.ridehesten.com/nyheder/dansk-tysk-topkamp-i-intermediaire/64491

<