< Tilbage

The Old boys gang til DM for ponyer15-08-2020 - 15:35

4 stjerneryttere til DM på deres ældre herrer

Mega stolt træner:

Still going strong!!! Hold din pony sund og glad, og den vil altid være der for dig, må være mottoet for mine seje ryttere der alle gik til videre til 2. dagen af DM på ponyer i alderen fra 18-20 år.

 

Nanna Grønbeck / Moglie

Emilie Balling Nissen /Divino

Victoris Waksvik/ Cuba

Camilla Mortensen/ Viggo.

 

Emilie og Victoria red sig også videre til kürfinalen, hvor de formåede at komme på skamlen og få bronze og sølv. 

Der var spænding til det sidste, da rytterne lå meget tæt i kampen om medaljerne, men det endte med at medaljerne kom i hus :-) Jeg kunne desværre ikke selv være med om søndagen, da jeg skulle til EM med Maja, så det var nervepirrende at følge med uden at være til stede.

 

Uddrag fra ridehesten:

 

Efter et fejlfrit kürridt belønnet med 74,125% blev Victoria Toft Waksvik og SL Cuba (e. Constantin/Bazar, opdr. Sanne Lauesgaard-Nissen) placeret som nummer to, med samlet 218,742 procent. Victoria har overtaget SL Cuba fra sin søster, som også har opnået meget succes på den 18 årige vallak. 

 

Emilie Balling Nissens mål for weekenden var en placering i top fem. Men med et meget stærkt felt galdt det om at levere et fejlfrit og præcist program, hvilket var præcis hvad Emilie gjorde. Med 73,792% i küren, endte hun med sin pony Divino Van Sal Romano (e. De Vito II/Condor OX, opdr. Sal Romano v/C.J. Schetters) på en velfortjent tredjeplads, med samlet 217,022 procent.

 

 

< Tilbage