Her finder du et lille resumé fra mit stævneår 2010.

Februar Artic Games Norge
Året kunne nu ikke starte bedre! I snestorm kæmpede min groom Elisabeth, Seduc og jeg os vej frem for at deltage i årets første stævne. -27 C men en stald der er opvarmet det meste af tiden, når dieselmotoren ikke sætter ud!

2 meter snedriver foran hytten, men nordmændene er nu gearet til det pjat! Og sikken en start, vi vandt alle 3 klasser og Seduc gik bedre og bedre dag for dag. Er nu stolt af den gamle pomfrit!
2 meter snedriver foran hytten, men nordmændene er nu gearet til det pjat! Og sikken en start, vi vandt alle 3 klasser og Seduc gik bedre og bedre dag for dag. Er nu stolt af den gamle pomfrit!
Knap så sjovt var det med islag på vejen hjem, men vi landede i sikkerhed efter en skøn uge
Knap så sjovt var det med islag på vejen hjem, men vi landede i sikkerhed efter en skøn uge

Marts Holte
Som altid er det godt at ride i Holte og vi startede ud med at blive 2 i Int II, kun med lidt få fejl. De fejl var ikke i GP og det fik vi så 70% for og igen en 2 pl. Som altid er der mange tilskuere i Holte, god konkurrence og flotte præmier. Altid et stævne jeg glæder mig til at deltage i.

Maj Norrkøping CDI 3
Første stævne udendørs og vi var heldige med vejret. Sanne Henningsen og Molberg var også taget til det svenske, hvilket altid er hyggeligt når man er flere ude. Det blæste lidt på første dagen, så i GP var der vejrende flag i den ene ende og ja, det var så årsag til nogen uro og spænding, men vi fik alligevel vist mange gode øvelser og vandt klassen med knap 70%. En bedre start kunne jeg ikke ønske mig og vi var klar til Kür næste dag. Ikke helt fejlfrit og desværre fejl i begge serier - dyrt! Så, blev slået med et enkelt point.

Vi vandt dog en sadel for bedste equipage! Sådan, det har jeg aldrig prøvet før.

Juli Drammen NM
Vi er blevet udtaget til NM sammen med Sanne Henningsen på Molberg, Sidsel Johansen på Schianto og Lotte Vagner på Solero. Og sikke et hold!!! Synd de andre ikke havde en chance, men sådan er livet! Alle red bare en vis del ud af buksen og vi vandt sikkert holdguld!

Seduc og jeg lagde ud med at vinde opvarmingsklassen og i Kürfinalen red vi max til! Over 75% og rekord for os, samt individuelt guld for anden gang.

Sanne red super og blev 4 og Sidsel 5. Efter endt gerning spurgte Kimi om vi ville ride i Falsterbo ellle Aachen!!! Tænk at få lov til at ride til verdens største ridestævne.
Sanne red super og blev 4 og Sidsel 5. Efter endt gerning spurgte Kimi om vi ville ride i Falsterbo ellle Aachen!!! Tænk at få lov til at ride til verdens største ridestævne.

Aachen
Knap to uger efter Drammen, er vi landet i Aachen. Fantastisk, sammen med Nathalie, Anne O og Sune skal vi ride holdkonkurrence og individuelt, sammen med nogle af verdens bedste heste og ryttere! Seduc er ikke helt så frisk som han plejer, men kæmper det bedste han har lært. Vores program går helt fornuftigt, og trods nogen mathed og fejl i serie er vi på knap 69% inden den sidste midterlinie.
Og så sker det, Seduc mener helt bestemt programmet er slut ved den sidste piaffe og står som limet!!! I gang kommer han men det kostede! Hele 4% og det var så ærgerligt! Videre i GPS er vi dog. Natalie bedste dansker og super solid ridning som altid.
En oplevelse for livet er det og ikke mindst at ride ind til en afslutningsceremoni med 47.000 mennesker der står og vinker med et hvidt tørklæde!

DM Broholm
Seduc holdt fri efter Aachen og let træning op til DM. Samtidig døde min far efter længere tids sygdom natten til torsdag, dagen for afrejse. Så, kom først fredag til Broholm. Regnvejr, men da jeg rider på banen skinner solen på os og vi rider over 70% på førstedagen. Er sikker på min far holdt hånden over os! En noget surrealistisk oplevelse og følelserne er meget mixede!
Rider over 71% i GPS og den bedste tur til dato, ingen store fejl og han gik bare til! Tapre tapre Seduc! Og vi fører stadig! dog kun med 0,4% Så, der er ikke råd til fejl i morgen.

Og så var der lige en fotograf der måtte rejse sig med et stativ på nakken og gå imod os, idet vi rider rundt om banen!!! Det var ikke helt godt for nervesystemet, og der kom alt for megen spænding i hele programmet op mod udgangen, og flere fejl. 74% Anne O red for Gud Konge og Fædreland og uden fejl og slog os! Men jeg var super stolt af min sølvmedalje og en fantastisk oplevelse. Er stolt af pomfritten!

August Parken
Sidste udkald før udtagelsen til VM. Natalies første start og barselsorlov er slut. De var klar. Vinder GP overbevisende men vi kommer på en 2. pl og lægger dermed Sune og Anne O bag os. Det var virkelig en god fornemmelse. Sanne H er også klar og Molberg bliver bedre gang for gang. Sidste udfordring kür og vi kan ikke gøre mere. Seduc er på, desværre er jeg ikke helt skarp i den ene pirouette, det kan han jo ikke gøre for! 73,5% og en 3 pl.

Møde; Vi er udtaget til WM!!!! Det er bare det vildeste og en drøm der går i opfyldelse!!! Tænk, vi skal ud at flyve!!


September WM Kentucky
Vi er landet! hestene kom 2 dage før os og var fastlåst i karantæne, heldigvis var Sanne og H.C tro opvartere, lidt af en opgave når Seduc ikke mere synes det var sjovt at være på så lille en plads. Piaffe hele vejen i lastbilen til stævnepladsen, så er den i gang.

8 dage havde vi til at finde os til rette og det er noget af en planlægning der skal til, når så mange discipliner kører af staben på en gang. Hele den første ugen var det indian summer og alle nød det i fulde drag, så væltede det pludselig ned og det blev 0 grader!!! Et skift der vil noget.

Min mor og Niels havde taget den lange vej for at se os, samt min super veninde Louise og min søde kæreste. En hel uge havde de revet ud af kalenderen! Jørgen og Camilla var også fløjet over, så den lokale opbakning fejlede ikke noget. Planlagte ture, middage og officielle møder var med til at tiden fløj af sted. De daglige rideture i flotteomgivelser var helt specielt.

Sidste træning var Seduc flyvende og alle var glade. Jeg skulle ride som første rytter og dernæst Sune. AO og Nathalie skulle afslutte. Seduc var noget anderledes fra starten i programmet og ikke som sig selv! Vi kom igennem men en trykket tur og mange fejl. Da vi kommer til stalden har han puls, skoen bliver hevet af og han har en byld!!! Min tapre hest gik programmet med en begyndende hovbyld!!!
Heldigvis red de andre godt og vi endte på en 5. pl.!!! Nathalie i finalen og gjorde alle danskere stolte!
En oplevelse for livet trods min uheldige exit. Han må hjem på lang ferie, skoene af og bare restituere sig gennem vinteren.