Her finder du et lille resumé fra mit stævneår 2014

Flotte placeringer i det nye år
Caroline Danneskiold Lassen og Navoy fik en flot 2. plads på Møllenbakkens Rideklub.
Ved samme stævne blev Annica Frederiksen og Tony nr. 3 i PRI med 68 %.

Dejlig start på det nye stævneår!

Stævnedebut og en Kvalifikation til Ecco Cup
I starten af det nye år fik min elev Emma Nymand, stillet Højmoses Leopold til rådighed af berider Malene Lund.

I weekenden D. 25-26 havde de så deres stævnedebut, hvor det blev til en første plads i MB0 med 68,33% og samtidigt med det kvalificerede de sig Ecco cup for junior og fik en halv kvalifikation til junior DM

Emma Nymand og Leopold kvalificeret til DM
Emma Nymand Hansen og Leopold sikrede sig i weekenden kvalifikation til DM. Emma Nymand fik en flot 2. plads i MB0 kun slået med 2 point, rigtigt flot efter så kort tid som rytter på Leopold.

Anders klar til landsstævner
Desværre har lidt teknisk forvirring været årsag til sen opdatering, men vi er på sporet igen!

I mellem tiden har Anders deltaget ved distriksstæne i Solrød, hvor det blev til en 3. pl i MB2 med over 68%! En klar Landsstævne ekvipage på kun to stævner, godt gået og stort tillykke

Anders Egelund og Springborgs Actionmann gjorde en fin figur i deres kun anden start. Ved stævnet i Holte blev det til en flot 3 plads i MB2 efter specielt en fin travtur. I galop delen kan der stadig forbedres, men lovende start på et nyt samarbejde. Stort tillykke

3 sejre ud af 3
Fantastisk - og let at være træner - når man har sådan en weekend!

En weekend der er værd at huske, når tingene ikke altid spiller, og der er aldrig garantier når vi har med ekstremt sensitive levende væsner at gøre.

Sandra Hyrm og Der Harlekin kom, så og sejrede.... Det bedste jeg har set Sandra ride, en super flot præstation, hvor samspillet efterhånden bliver finere og blødere udført. Mere kan man ikke forlange på nuværende. Så med procenter over 73% første dag, over 74% anden dag og sluttelig en kneben sejr med over 72% sidste dagen, kan der ikke være mange klager!!!

Lillesøster Sara ligger lige i hælene, og med stabile Montana blev det til en 4 pl på første dagen med 67+%, en flot 2. pl i PRT med 67,8% trods de noget uens pladscifre fra 1 til 7, søndagens PRM gav en 3. pl med over 70% kun slået med 0,5 point på andenpladsen.

Spændende sæsonstart, så gælder det bare om at holde alle glade og skadesfri til sommerens store udfordringer.

2. plads i PSG
Det blev til en 2. pl i PSG til Mette Thrane og Weltbestseller ved Aagerupgårds distriktsstævne. Trods lidt kludder mht ruten, et par dårlige skridtpiruetter og lidt misforståelse i anden galop piruette blev det alligevel kun 7 point op til 1. pladsen. Stort tillykke Mette

ECCO CUP
Emma Nymann og Højmosens Leopold lagde godt ud i MB1 ved at få en fornem 3. pl i deres Landsstævne debut. 67,9% blev det til, og en god start til ECCO Cuppen i dag lørdag.

Flotte resultater hos elever
Emma Bøjer og Lazio havde sidste weekend to gode stævnedage, hvilket gav mellem 65%- 67% i MB0, så nu er de klar til Ecco og junior DM!!! Flot gået på den kække unge dreng.

Marie louise Larsen og Don Cerutti vandt med 70% MB2 ved distriktsstævnet i ØSR, på en særdeles veloplagt hest. Dejligt at den kække herre efterhånden slapper mere af, og snart nyder at optræde. Flot!!

Sara og Sandra Hyrm havde pudset alt hjemmefra, og tidlig lørdag morgen sat kursen mod middelfart. Sandra og Der Harlekin var først til start i PRT, og med en del fejl blev det alligevel til 68,4%. Sara og Montana lagde noget bedre ud, en flot form og sikker solidt udført program rakte til knap 69% og en fin 4. pl.
I søndagens PRM fik Sara 68% og endte som nr 6 og storesøster Sandra fik en 8. Pl med knap 68%.

Landsstævne i Holte
Emma Nymand, Marie Louise Larsen, Louise Østergaard og Mette Thrane var alle til start ved weekendens Landsstævne. Mette og Weltbestseller blev i MA nr 5 med 68% efter en fin flydende tur. Louise Østergaard og Watson startede PSG, fik knap 69 % og en flot 4. plads, havde i Bundgaard byg en fantastisk tur i kür, fik over 72% hvilket gav en flot 2. plads og samlet avancerede parret også til en 2. plads. Stort tillykke!

Marie Louise Larsen og Don Cerutti havde deres debut ved Landsstævnet, og på opvarmningen gik Cerutten super afslappet, desværre kan det endnu ikke bringes med på banen..... Men det kommer!!! Vi glæder os til Solrød.

Louise og Watson
Louise og Watson

Sarah og Gangster nyt par
Sara Hyrm og FB Gangster havde taget turen til Nykøbing, hvor de startede i LA2 og LA4 og vandt begge klasser med over 69% og 68%. Nu skal samarbejdet styrkes over sommeren, og forhåbentlig venter mange gode ridestævner forude.

Træningssamling for Junior og Young rider
Ulrik Sørensen havde inviteret Emma Nymand og Højmosens Leopold med til samling på flotte Bregnerødgård. Altid godt at få nye input og råd med på vejen, og ofte er det godt at se rytterne i mere daglig træning. Så er sæsonen startet!

Barcelona
Vel ankommet til Sunshine Tour i Barcelona er Signe Andersen med Anne Kollbergs to heste Winterbottom og A Larming Charm. Efter en lang tur er hestene nu til let morgentræning inden det går løs i flere juniorklasser. En par fantastiske uger ligger forude, og vi krydser fingre. Bare giv gas!

Stævne i Birkerød
Inge Ulrich Ernst og Ludwiig C havde deres første start ved et C-stævne, hvilket de klarede på bedste vis. En fornem 4 plads med 66% blev det til i LA1.

Camilla Jung og Domano startede i LA2 og fik ligeledes en flot 4 plads med 65,5%. Tillykke til de dygtige SIV rytterere.

Ecco Cup i Herning
Endnu en omgang af Ecco cup kørte over weekenden, og Sara Hyrm og Montana drog alene afsted, da storesøster Sandra og Harlekin skal have lidt stævnefri.

Fredagens første klasse PRI gav en 5 plads med 67,6% , i PRT var der nogen dommerdivergens med plads 3-9-13 hvilket endte med 67,4% og en 7 plads.. I Den afsluttende kür var Sara ikke helt med i galopturen, så dyre point blev sat til. En fin 6 plads med knap 70% endte det hele med.

Fest i barcelona
Signe Andersen og A Larming Charm fik en flot 3 plads i junior klassen ved det store CDI*** i Barcelona.
En fantastisk oplevelse for det unge og stadig uerfarne par.

Stort tillykke og alt mulig held og lykke med de sidste starter.

Stævne i forårets tegn
Ved 2. kvalifikation i Kbh. Mesterskabet i LA fik Jaqueline Klüsmann på Enghavegaards Rousseau 68,3% dette trods et par dyre kiks, så flot med en 8 plads.

I Fakse Køre og Rideforening opnåede Charlotte Wedel på Pipi en flot 3 plads i LA2 med 66,7%, så alt det hårde slid giver nu pote!!!

Tillykke og keep up the good work!

Goodbye Barcelona
Det blev en rigtig flot afslutning for Signe og "Lillebror" efter et par fantastiske uger i Barcelona!

I den indledende juniorklasse blev det til en 5 plads med 67,7% efter et flot og solidt gennemredet program. I dagens kr blev det til endnu en 5 plads med 68% så mon ikke hjemturen går lidt nemmere!! Stort tillykke til Signe og avler Anne Kollberg.

https://www.youtube.com/watch?sns=fb&v=fNr11cGdeT8&app=desktop

Emma Nymand vinder MB2 og 2. plads i MB0
På hjemmebanen i Faxe startede Emma Nymand og Malene Lunds " Leo" lørdag MB0 og fik ny personlig rekord med hele 76%, dog blev det "kun" til en 2 plads, men ingen skam at tabe til en skarp Joachim Thomsen. Et 9 tal i fri galop - Leopolds glansøvelse.
I MB 2 blev det til sejr med 70% så en super optakt til Landsstævnet i Solrød.

Stort tillykke til Emma og ejer Malene Lund.

Sandra Hyrm havde lånt Navoy og red et fint program i LA6 og fik en 3 plads med 67,5 %, mens lillesøster Sara Hyrm på Gangster blev første uplaceret med 67%.

Marie louise Larsen på Don Cerutti startede en MA1 for første gang og trods en noget alternativ opvarmning, kom der mange gode øvelser. Et par dyre kiks gjorde at skalaen gik fra 3 til 8, så et slut resultat på knap 67% var meget tilfredsstillende.

Emma Nymand og Leopold
Emma Nymand og Leopold

Debut til Lille Kaj
Ved FKR s distriktsstævne havde Litvinenko sin debut i LA1 og det var ikk så ringe endda,,,, Med 78 % vandt vi klassen, hvilket er et godt udgangspunkt for de kommende championatsstævner. Specielt en super afslappet og stor skridt samt en vellykket galoptur var med til at give den flotte høje score. Så, jeg glæder mig virkelig til hvad foråret bringer.

Påskelandsstævne i Solrød
Dagens første klasse MB1 blev en god start for Marie Louise Larsen og Don Cerutten. Med deres hidtil bedste program, fik de 69% og en 4 plads. Dejligt at Cerutten endelig begynder at turde gå inde på banen, og vise hvad den indeholder. Emma Nymand og Højmosens Leopold fik 68%, og endte lige uden for placering.

I MA 2 havde Louise Østergaard nok at gøre med at holde en noget kæk klejne Watson til opgaven. Det stærke blæsevejr satte sine spor, dette til trods blev det til en fornem 2 plads med 68,4%. Så, når Watson slapper af, hvad kan det ikke ende med?
Højgravide Mette Thrane og Weltbestseller blev nr 7 lige uden for placering.

Tillykke til alle rytterne og held og lykke i morgen.

Sol i Solrød
Endnu en super stævnedag for Louise Østergaard og Watson. I PSG blev det til en solid 2 plads med 69,5% , et meget mere afbalanceret program, super pirouetter og flotte serier. To af dommerne havde da også set Louise som vinder af klassen.

I MB2 havde Marie Louise Larsen igen en god tur, og fik 69% på et godt og sikkert ridt, hvilket igen gav en fortjent 4 plads. Emma Nymand og Leopold fik endnu en god tur, hvor der stadig er plads til forbedringer. Flot med 67,5 % når der stadig er flere point at hente!

Louise sluttede i dag som hun startede stævnet, endnu en 2. plads i Intermidiare blev det til i dag, med 68%.

Tillykke, godt gået piger!

Sejr i Solrød
Sara Hyrm og Montana lagde super ud i dagens første klasse PRT og fik en solid sejr med 70,2% . Godt udgangspunkt for den samlede stilling efter sidste klasse. På FB Gangster blev det til 66,5% og en 6 plads ud af de 16 startende.I PRM red Sara et flot og flydende program og endte som vinder af klassen.
I PRM red Sara et flot og flydende program og endte som vinder af klassen.

Endnu en sejr til "Lille Kaj"
Første LA ude i byen, og endnu engang gik Litvinenko Sjælstofte hen og sejrede med flotte 77%.

Selvom der stadig er nogen spænding får Kaj via sit store gangpotentiale høje karakterer i specielt alle øgninger. Skridten er super afslappet og gennem hele kroppen, samtidig med en enorm overtrædning..dejligt!! Nu må vi vist et par dage i skoven

3. kvalifikation af Kbh. Mesterskaberne

Caroline Danne-Skiold Lassen på Navoy startede PRT og fik en fin 2 plads. Et uheld i indridningen og et par dårlige overgange hvor Navoy selv tager styringen kostede i dag dyrt.

Jaqueline Klüsmann og Enghavegaards Rousseau fra Vallensbæk havde en flot tur, selvom Rousseau var noget træt blev det til 68,5% og en 6 plads.

Signe Andersen red på A Larming Charm MB2 og fik hele 70% efter specielt en flot galoptur, hvor 3 changementer blev honoreret med 8!

På Chatterbox red Signe i Vindinge LA og LA2 til fine 68,5% og 70% men røg ud som første uplaceret i det store felt.

Tillykke til alle.

Landsstævne i Frederiksværk

Lidt sen opdatering fra Landsstævnet i Frederiksværk i sidste weekend, hvor Marie-Louise og Cerutten fredag red MB1, Cerutten er ved at være i stævneform og viste sig noget mere afslappet på banen , og det rakte til en flot 2. plads med næsten 69 %.

Lørdag var Marie-Louise og Cerutten klar til MB0, også her et godt redet program som udløste næsten 68 %, og første uplacerede.

Stort tillykke

3 ud af 3 i finalen !
I weekenden gik årets anden Ecco kval. for både pony, junior og Youngriders!

Jeg havde tre af mine elever til start, Sara og Sandra Hyrm i henholdsvis pony kat. II og kat. I og Emma Nymand i junior klasserne.

Fredag lagde Sandra flot fra start med en 4. Plads i PRI mens Sara hentede en 3. Plads i 2'ernes PRI.

Emma sluttede lige udenfor placering i fredagens PCJ.

Lørdag startede Ecco kvalifikationen så og der skulle altså rides til hos ponyerne hvis man ville med i finalen! Hos 1'erne red Sandra sig ind som nr. 6 med 70,85% mens Sara hos 2'erne red sig ind som nr. 7 med 68,21%.

I junior klassen red Emma sig i finalen med en 12. Plads til 66,1%.

Søndag var den store finale og kür dag. 1'erne startede og her sluttede Sandra som nr. 11 med 70,167% mens Sara hos 2'erne sluttede som nr. 7 med 69,37%.

I juniorklassen var det Emma der skulle starte og hun fin en super tur til 70,75% hvilket rakte til en 6. Plads i klassen, mens hun kunne avancere fire pladser i det samlede resultat og sluttede dermed anden Ecco kval. Som samlet nr. 8!

"Lille Kaj" i bruttotrup til UVM
Torsdag var Litvinenko Sjælstofte og jeg til første samling med træningasleder Finn Greve på skønne Atterupgaard, udtaget som en af de 17 femårsheste der kæmper om en plads blandt de fire, der skal repræsentere Danmark ved UVM i Verden. Finn kom med nyttige og givtige råd til forbedringer, og vi glæder os allerede til næste samling.

En dejlig dag i solskin, hvor stemningen var i top blandt ryttere og trænere. Og så gik Kaj godt og afspændt rundt,,,,, en glad rytter kørte hjem!!!

Distriktsmesterskab for hold i Kongelunden
SIV havde sendt hold afsted for at forsvare klubbens farver, og Julie Haiden på Mr Toelt lagde godt ud i LA med 67,7% og en 4 plads. Camilla Søndergaard på Dolce Vita flugte fint op med endnu en 4 plads i LA4 med knap 67% mens Emma Bøjer havde sit at se til med en meget meget spændt Lazio,,,,, paraplyer er ikke hans favorit, så desværre mange fejl i dag. Holdet endte dog på en 4 plads mens Holte vandt mesterskabet.

Frederikke Aachmann på Macessio vandt MB0 med knap 68% trods et par 4-taller, så er det godt der ligger et par 8 taller i fri trav!!!
Frederikke Aachmann på Macessio vandt MB0 med knap 68% trods et par 4-taller, så er det godt der ligger et par 8 taller i fri trav!!!

3 ryttere på bruttolandshold

Søskendeparret Sara og Sandra Hyrm er udtaget for henholdsvis kat. II og I ponyerne og er nu gået i skarp træning om de få pladser til NM og EM. Sandra og Der Harlekin er netop nu ved at pakke bilen, og forude venter stævne i Belgien og Frankrig. Vi krydser fingre,,,

Emma Nymand og Højmosens Leopold er også med i juniorenes trup, så flot gået af det endnu "nye" par
Emma Nymand og Højmosens Leopold er også med i juniorenes trup, så flot gået af det endnu "nye" par

Ponylandsstævne i Herning
Sara Hyrm havde taget FB Gangster og Montana med for at kæmpe om en holdplads til NM for kat II. En super god start i PRI på gangster der gik 69,9% og en 2 plads men Montana fik 68% og en 5 plads. Her var der nogen divergens med pladscifre 2 og 11,,,

I PRT gik Montana endnu en super tur til 68,6% og igen pladscifre 3-3-10.
I dagens sidste klasse PRM blev det til endnu en 5 plads med over 68%.

Tillykke med en flot weekend

Ny point rekord
Kaj kan!!! Ved den kun tredje start i år og første udendørsstævne, gik Litvinenko Sjælstofte 81.3% i LA 1. En skøn forårsdag i maj, fantastisk hyggeligt at ride på den gamle kaserne, hvad mere kan man ønske sig? En god træning før næste UVM samling d 5. juni. Snart er det også tid til trakener træf på team Cape i juni. Vi glæder os

Læs hele nyheden her: http://dressurstaldwillumthomsen.dk/DK/Nyheder.aspx?accb0da0bb1511df851a0800200c9a67=1&newsId=373

Stemningsbilleder fra Kasernen
En hyggelig søndag til stævne på Kasernen i Næstved. Dejlige Litvenenko Sjælstofte, var model for en dag.

http://dressurstaldwillumthomsen.dk/DK/Nyheder.aspx?accb0da0bb1511df851a0800200c9a67=1&newsId=373

Sandra og Harlekin i det franske
En super dejlig weekend i Compiegne er slut, og ponyerne sluttede godt af med hele fire ekvipager i küren. Sandra og Harlekin startede godt ud i træningen torsdag, og opvarmningen fredag startede også fint med en veloplagt pony.

Koncentrationen glippede dog lidt på banen, hvilket medførte adskillige mindre fejl. Der blev dog taget revanche i næste klasse, og en noget anderledes skarp tur med specielt en super galop tur gav over 71% og en flot 4 pl efter europamesteren og top tunede hollændere!! 4 pladsen blev holdt i küren tæt fulgt af en flot ridende Malene Aborg.

Så, turen hjem var knap så lang! Stort tillykke Sandra!!!

http://ponydressur.dk/DK.aspx?accb0da0bb1511df851a0800200c9a67=1&newsid=75

http://www.ridehesten.com/dk/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=29076

Hvalsø Festival
Mens storesøster Sandra var i det franske, havde lillesøster Sara Hyrm taget FB Gangster med til en PRT i Hvalsø. En sejr med 69% blev det til over alle etter ponyerne, så en fin træning før næste landsstævne.

Marie Louise Larsen red MB2 på Don Cerutti og fik en 2 pl med 67,5% og samtidig havde hun taget Sevilla Blue med for første gang. En god fornemmelse med en fremadsøgende hest, der dog var lidt præget af omgivelserne. Tillykke til rytterne.

2. samling på Atterupgård
Endnu engang red vi i skønt vejr, flotte omgivelser og sammen med en masse fantastiske andre heste. Litvinenko Sjælstofte ( Lille Kaj) efter Imperio gik en fin træning, og Finn Greve kom med givtige kommentarer.

Spændende at se om vi skal en tur til Vilhemsborg i næste uge? Cheftræner Rune Willum er med på at gøre alt for at optimere formen, så kan jeg ikke ønske mere,,,

Udtagelse til Nordisk Mesterskab
Stort tillykke til søskendeparret Sandra og Sara Hyrm, med udtagelsen til Nordisk mesterskab 2014.

http://ponydressur.dk/DK.aspx?accb0da0bb1511df851a0800200c9a67=1&newsid=1076

3. UVM udtagelse !
Fredag formiddag drog Christina og jeg afsted til Vilhelmsborg, for at deltage i 3. Iagttagelsesstævne.

Efter ankomst var Kaj en tur på banen for at træne og ikke mindst se tingene an. Han var afspændt og opførte sig eksemplarisk. Kaj blev selvfølgelig belønnet med gulerødder, mash og græs! Så generelt synes kaj det var helt okey, at være på ophold på borgen. Christina og jeg blev indlogeret på Odder park hotel, hvilket også var yderst positivt.

Lørdag morgen efter en god Nats søvn og en god portion morgenmad, drog vi atter til borgen. Her stod den på programridning og igen var kaj en stjerne! De positive og konstruktive kommentarer fra dommerne, skabte glæde.

Vi har nu vendt næsen hjem modSjælland hvor en træt, men veltilpas kaj er klar til at blive puttet. Desuden er vi videre til d. 22 juli, som er sidste iagtagelsesstævne inden de endelige udtagelser.

Landsstævne på Broholm
Ved det årlige landsstævne på Broholm var Emma Nymand til start med hendes lånehest Højmoses Leopold.

I lørdagens MB2 blev det til 67,96% hvilket rakte til den utaknemmelige plads som første uplacerede.
Men søndag tog de revanche! Her debuterede både Emma og Leopold i MB3 som førte til en 4. Plads med 68,3.

Flittige elever
Adskillige elever brugte weekenden på diverse stævnepladser, og bragte alle fine resultater med hjem.

Julie og Zulu fra SIV gav den gas i LB 2 og vandt med 69%, så pony var rigtig dygtig!!! Lidt værre med rytteren i LA1, da der var huller i køreplanen,,,,,,, og det giver ikke ekstra! Men, knap 66% og en 2 plads.

Anders Egelund og Springborgs Actionmann havde taget turen til Bernstorff parken, hvor de startede MA og fik en fin 2 plads med 66 %. Mange flotte øvelser og efterhånden et godt flow i programmet.

Fra FKR var Marie Louise Larsen på tur, først til Møllebakken, hvor alt foregik i sus og dus! Her gik Don Cerutti efter Don Schufro først en MB0 til 70,5% en lidt spændt tur, der dog rakte til en anden plads. Bedre gik det i MB1, hvor Cerutten gik mere frit og hele 72,4% blev det til og en sejr!

Søndag tog Sevilla Blue med til Hørsholm og startede MBo og MB1 og blev nr 1 & 2 da klassen var lagt sammen, henholdsvis med knap 66 og 65%. Godt at Wilma nu også kan tage med Storebor i byen.Stort tillykke til alle rytterne

NM Kristianssand
Efter 1. afdeling af holdmesterskabet for kat. I-ponyer ved NM i dressur i Kristiansand lå det danske landshold i front inden 2. og sidste afdeling fredag. Og Anne Sofie Kystol Knudsen, Natalie Hering, Louise F. Christensen og Sandra Aagaard Hyrm levede op til favoritrollen og red det nordiske guld i hus.

Startskuddet til 2. afdeling, der skulle rides i det individuelle program, gik kl. 8 fredag morgen. Første dansker på banen var Anne Sofie Kystol Knudsen på Modderbeek's Flo, og dommerne bedømte programmet til 66,171 %. Natalie Hering og Klinsmann fik 66,951 % for deres program, mens Louise F. Christensen og Vegelins Goya igen leverede en pragtpræstation med klassens bedste program til 72,976 %. Sandra Aagaard Hyrm og Der Harlekin var sidste danske indslag på banen, og dermed lå presset om at sikre guldet på deres skuldre. Den opgave tog ekvipagen på sig og leverede et program til 72,561 %
.
Hermed fik danskerne et resultat på 212,414 point i 2. afdeling, og med samlet 424,261 point kunne holdet modtage guldmedaljerne. Sølvet gik til Sverige med 412,436 point, mens Norge fik bronze med 412,127 point, og Finland blev nr. 4 med 402,291 point.
Louise F. Christensen og Vegelins Goya vandt klassen, mens Sandra Aagaard Hyrm og Der Harlekin blev nr. 2. Natalie Hering og Klinsmann sluttede som nr. 10, og Anne Sofie Kystol Knudsen på Modderbeek's Flo blev nr. 13.
Det individuelle nordiske mesterskab afgøres lørdag, hvor der skal rides kür.


Der var pres på de unge danske ryttere fra starten af holdkonkurrencen ved det uofficielle nordiske mesterskab i dressur for kat. II-ponyer, da danskerne havde sat sig på fire af fem topplaceringer i den indledende klasse, der var blevet afviklet onsdag.

Holdmesterskabsklassen startede torsdag klokken 10, hvor Emilie Bryde Thrane og Lasco fik den tvivlsomme ære at indlede klassen. Den opgave klarede ekvipagen dog flot med et program til 71,154 %. Anden danske ekvipage på banen var Sara Aagaard Hyrm og Moelgaards Montana, og her blev det til et fint team-program, som dommerne bedømte til 70,949 %. Sandra Gottlieb Lyngø og Højvangs Bondeo blev belønnet med 70,385 % for deres program, mens sidste dansker Anne Sophie Gerstorf Sørensen på Jumanji leverede klassens bedste program til 73,564 %.

Guld til danskerne
Tre nationer var til start i holdklassen, og med samlet 215,667 point var der ingen tvivl om, at guldet gik til Danmark. Sverige fik sølv med 202,821 point, mens bronzen gik til Norge med 184,282 point.

Anne Sophie Gerstorf Sørensen på Jumanji leverede klassens bedste resultat, mens Emilie Bryde Thrane og Lasco sluttede på en individuel 2. plads. Sara Aagaard Hyrm og Moelgaards Montana blev nr. 3, og Sandra Gottlieb Lyngø og Højvangs Bondeo endte på 4. pladsen.

Seks nordiske mesterskaber i Kristiansand
De nordisk/baltiske mesterskaber i dressur og paradressur afvikles i Kristiansand i Norge fra den 25. – 29. juni. Danmark stiller med landshold i dressur for seniorer, ungryttere, juniorer og pony (kat. I og II), mens fire paradressurryttere i hhv. grad III og IV skal repræsentere Dannebrog.
NM
Anne Sophie Gerstorf Sørensen blev nordisk mester, mens Emilie Bryde Thrane fik sølv, og Sara Aagaard Hyrm tog bronzen. De unge danske ryttere havde vist storform i både den indledende runde og holdkonkurrencen ved det uofficielle nordiske mesterskab i dressur for kat. II-ponyer, så der var pres på pigerne i fredagens mesterskabsdyst.


Men pigerne rystede ikke på hænderne og indtog banen i sikker stil. Første danske ekvipage var Sara Aagaard Hyrm og Moelgaards Montana, der leverede et flot program til 71,732 %. Sandra Gottlieb Lyngø og Højvangs Bondeo fik 69,683 % for deres program, mens Anne Sophie Gerstorf Sørensen på Jumanji blev belønnet med 74,659 % for deres præstation. Emilie Bryde Thrane og Lasco var sidste ekvipage på startlisten, og de sluttede flot af med et program til 72,610 %.
Ingen kunne slå Anne Sophies resultat, og dermed kunne hun modtage guldet. Emilie tog sølvmedaljen, mens bronzen blev hængt om halsen på Sara. Sandra sluttede som nr. 5 i klassen. Pigerne beretter om en super oplevelse for levet og et sammenhold ud over det normale. De vil gerne takke Jette og Rigmor for en fantastisk støtte og hjælp.

Sandra Hyrm Nordisk Mester
Vejret holdt med en let overskyet himmel, hvor der ellers var lovet regn efter de fantastiske dage med høj sol, hvor mange var blevet røde. Perfekt ridevejr på det smukke anlæg med super bundforhold.

Første ekvipage på banen i kürfinalen var Anne Sofie Kystol Knudsen på Modderbeek's Flo, og det blev til et flot program til 70,375 %. Herefter var næste danske indslag Natalie Hering og Klinsmann, og det blev til et resultat på 69,925 %. Sandra Aagaard Hyrm og Der Harlekin B kom på banen som fjerdesidste ekvipage efter seedningslodtrækning, og ekvipagen leverede et kürprogram, som dommerne belønnede med 73,425 %. Herefter var det Louise F. Christensen og Vegelins Goyas tur, og det blev til 64,350 %.

Ingen af konkurrenterne kunne slå Sandra s resultat, og dermed kunne hun og Der Harlekin B lade sig hylde som nordiske mestre. Sølvet gik til Ida-Lotte Peltonieme fra Finland på Top Tilas, mens norske Lerke P. Nordrum på Beukenhof’s Ricardo fik bronze. Anne Sofie blev nr. 7, Nathalie nr. 9 og Louise nr. 15.

Alle pigerne melder om en fælles fest til dette mesterskab, hvor der også er blevet hygget med junior og young pigerne - fedt med den fælles ånd på tværs af alle aldre.

Trakener sommerstævne
4-årige Kipling e Hofrat fra avler Peter Christensen, havde sin debut i weekend. Og hvilken debut!!! I 4-års gangartsklassen gik Kipling eksemplarisk rundt, hvilket udløste et 10 tal for ridelighed, 9,5 for trav, 9,0 for galop, 9,3 i kapacitet og laveste karakter 7,5 i skridt, i alt 9,04.

En fantastisk tur og flotte kommentarer fra dommer Lena Hougaard. Dygtige Kipling,,,,,
Tillykke til Peter Christensen med den skønne Kipling.

Litvinenko Sjælstofte e Emperio gik en LA1 til 82% og endnu engang fik han vist sit store gangpotentiale. En super optakt til stævnet i Falsterbo. Dygtige Kaj!!! Fantastisk fornemmelse at have to Så gode heste med,,,,,,, hvor heldig kan man være.

Falsterbo Horse Show
" Ingen sejr " som Britt skriver, hvilket jo også er sandt! Men for lille Kaj og jeg er det en fantastisk sejr!!! Tænk at komme så langt, være blandt de fem heldige fra Danmark, og skulle op mod de bedste heste i Norden. Tak for det.


Mandag drog vi afsted, regnen piskede ned, men vi fik en super træning i tørvejr. Tirsdag var Kaj også super cool og jeg havde en rigtig god fornemmelse på banen. Dette må dommer Annett Francen også have haft da vi fik over 77% hos hende. I alt knap 75% og en 3 plads som jeg var lykkelig for. Publikum er virkelig med i Falsterbo og tænk at ride ud til massive klapsalver.

Onsdag igen en dejlig let, blød og glad Kaj til træning. Vi blev inviteret på besøg i haven hos vores værtsfolk Kristina og Per, græsset skulle have klippet kanter og det kunne Kaj! Lidt ekstra hygge må der til hos dygtige Kaj efter de dage. Og så var der ladet op fysisk og mentalt til den store finaledag.


Måske lidt for meget opladning.... En noget højspændt Kaj startede på opvarmningen, og var for første gang lidt trykket af omgivelserne. Så, prøvede at få ro på og det blev bedre mod slut. Så var det afgang, og får en fin start i traven, skridt til over 8 men bliver lidt spændt i galop, hvilket koster lidt. Men, sikke en tur! To dommere på over 76% heriblandt vores egen danske dommer Leif Törnblad. 75,8 % og en "sølvmedalje" yieppppe jah. Så, det synes Kaj og jeg nu er fantastisk Britt.....

Noget andet meget meget positivt var at opleve Kaj ude i den store verden for første gang. Spiste, drak og sov til en guldmedalje og så var han konstant glad, hver gang vi var i stalden! Trakeneren kan! Tak for en skøn tur, tak til min gamle mor der tog med i fire dage og til Lotte og Per for den dejlige opbakning,,,,,, og min f...... Fantastiske gave.

Store badedag
Adfærdstræning og terapi for Anne og Kipling. Skøn skøn dag sammen med Caroline, Fie, Pernille og Valdemar på vemmetofte strand. Dygtige Kipling på kun 4 år.

UVM billet hjemme
Kaj går banen rundt og får næsten kigget af. Endnu en tur til Vilhemsborg, hvor Susanne Bårup og Birthe Lyder dømte sidste programridning. Vi blev godkendt og inviteret til Verden!!! Jubiiiii. Vi glæder os til at være sammen med alle de andre ryttere og satser på en skøn danskerfest..... Men først må vi vist arbejde lidt for det.

International debut til Emma og Leopold
Efter to års pause fra internationale stævner grundet overgang fra pony til hest, var Emma i denne uge for første gang afsted med hendes lånehest Højmoses Leopold. De havde taget turen til Sverige hvor der i Malmö blev afholdt 'malmö City horse show' med CDIJ klasser.

På førstedagen blev det til en placering som nr. 5, trods en dommer uenighed hvor de to af dommerne placerede Emma som nr. 2.

På anden dagen var der igen uenighed hos dommerne, men med 67% endte Emma som nr. 6 og første uplacerede, efter en rigtig fin tur på banen i 30 graders varme!

Sidste dagen stod på kür og regnvejr. Her var Leopold ved at være godt brugt og dommerne ønskede også en mere udfordrende kür, så parret sluttede deres internationale debut med en 9. Plads i FEI junior kür.

Alt i alt en god debut og der skal nu trænes frem mod de danske mesterskaber i slutningen af august.

Kipling til mellemrunden
Første kvalifikation for Kipling e Hofrat/Hohenstein i 4-års championat foregik på Halmtofte i LSP, og det der startede med lyn, torden og styrtende regn endte i fin solskin. Kipling var super eksemplarisk på banen og blev da også honoreret med hele 9,8 i ridelighed!! 9,5 i kapacitet, 9 i trav, 8 i skridr og 9,2 i galop. 9,1 i alt og en flot 3. plads og en billet til mellemrunden. Stort tillykke til avler Peter Christensen.

Sandra Hyrm Optakt til EM

http://www.ridehesten.com/dk/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=29607

http://www.ridehesten.com/dk/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=29588

http://www.ridehesten.com/dk/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=29665

http://www.ridehesten.com/dk/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=29686

http://www.ridehesten.com/dk/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=29633

Vilde Verden
En helt igennem fantastisk uge til UVM er overstået og det har været en stor oplevelse for både hest og rytter! Der har været helt igennem super enestående dressurheste både for 5 og 6 års, og det har været lærerigt at se disse heste træne. Og tænk, vi var med!!! Er MEGA stolt af min lille trakehner og alle de flotte kommentarer vi har fået,,,, de kan li' ham!! Nu er det en tiltrængt ferie der venter for dygtige Kaj.

http://www.ridehesten.com/dk/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=29752

http://www.ridehesten.com/dk/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=29758

Sandra Hyrm EM
Udtagelsen til EM kom tæt på, og træningen for at holde Harley og mig selv skarp blev lagt. Jeg blev så lykkelig da beskeden om, at vi var udtaget kom. Alt hvad vi havde kæmpet for og slidt efter i så lang tid skulle nu opleves. Kæmpe mod Europas bedste og holdoplevelsen med de andre rytter er så fedt. EM for pony skulle afholdes i Irland i byen Millstreet, så der skulle pludselig sørges for en masse praktiske ting og planlægges en lang rejse. Det var en kæmpe rejse, der skulle planlægges på kort tid med fokus på, at Harley kunne være så frisk som muligt ved ankomsten. Det tog 3,5 dag at komme derover. Irland var vildt smuk, og det var en hyggelig tur med de andre fra holdet. Jeg var ret overrasket over, hvor fint Harley tog det, og vi fik en super velkomst af hele ledelsesholdet bestående af holdleder Rigmor Kristensen, landstræner Jette Nevermann Torup og dyrlæge Lars Bak, der skulle tjekke ponyerne. Perfekt træning på stedet inden konkurrencen gik i gang, super holdånd og god stemning. Alt det der gør det muligt at præstere godt. Samlet opnåede det danske hold en flot fjerdeplads, og individuelt blev Sandra nummer 8 og 10.

4 uf af 4 i DM Finalerne
DM for ponyer blev igen i år afholdt på Vilhelmsborg, hvor intet var overladt til tilfældighederne,,,,, på nær måske vejret.

For kat. III deltog Cecilie Andersen på Springbourne Huckleberry. Første start var i LA3 og her var Hugo en lille bandit, der mente han skulle styre, men Cecilie kæmpede hele vejen rundt og endte med flotte 67,4% og en 6 pl. og så var finalepladsen hjemme. En 6 pl blev det også til i LA4 og samlet nr 6. Godt gået!!

Sara Hyrm havde taget FB Gangster med, der med sine 8 år endnu er noget uerfaren med de store mesterskaber. Sara red dog meget fint og rutineret rundt, og hjalp sin pony på bedste vis. Første dag blev det til 68% og en 7 pl, mens højdepunktet kom på 2 dagen, hvor det blev til hele70,7% i PRT og en fornem 4 pl. Kürfinalen blev til knap 70% og en 6pl, så samlet en fin 5 plads i det skrappe selskab, hvor ingen kunne røre Anne Sofie Sørensen på Jumanji der vandt alle tre dage.

Sandra Hyrm og Der Harlekin gjorde lille Sørensen kunsten efter, og satte sig grundigt på sejrskurs fra dag et. Før kürfinalen havde ekvipagen således et forspring på hele 5,5% og kunne derfor ride uden stort pres. Sara og Farbenfroh gjorde dog alt for at presse Sandra, men med 79% i küren, bev sejren cementeret!!! Vinder alle dage, og et sikkert DM var i hus!!!

En meget ny rytter i min "flok" , er Natalie Hering og Klinsmann, og på trods af kun et par enkelte træningstimer sammen, fungerede opvarmning godt. Det blev til en 9, 15 og 11 plads over de tre dage og samlet nr 11. Klinsmann er en pony med meget stort potentiale og dejlig følsom, hvilket lover godt for fremtiden. Spændende at arbejde med!!!

Stort stort tillykke til alle de dygtige piger!!!

http://www.ridehesten.com/dk/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=29867

http://www.ridehesten.com/dk/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=29828

http://www.ridehesten.com/dk/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=29845

Endnu en begivenhedsrig weekend

DM for junior

Emma Nymand og Emma bøjer var i weekenden til start i Ringsted. Emma Nymand og Malene Lunds højmosens Leopold lagde super flot ud første dag, som start nr. 1. Et meget flydende og velovervejet program med kun ganske få skønshedsfejl, blev honoreret med 68,5 % og en 7. Plads. Desværre kunne de gode takter ikke følges op på anden dagen, hvor den intense DM stemning sneg sig ind, hvilket skabte mange fejl. På 3. Dagen fandt ekvipagen atter melodien og viste god form og tempo. Ekvipagen sluttede på 6. Pladsen i kuren og endte på en flot 8. Plads samlet i det stærke felt. Næste udfordring for denne ekvipage er det internationale stævne i babenhause.

For Emma Bøjer og Lazio var det deres første landsstævne og dermed også deres første DM. Emma red et super flot program og formåede dermed at gå videre blandt de 24 til anden dagen. På anden dagen red ekvipagen over evne, hvilket desværre ikke var nok til en finale plads. Dog var det en super flot debut for Emma Bøjer!

Samtidig med DM afholdte Ringsted også landsstævne, hvor Marie-Louise Larsen og Don Cirutti blev placeret som henholdsvis nr. 3 og 6 med et særdeles godt galop program. Til dette stævne var Louise Østergaard og Watson var også til start. De præsterede på første dagen at blive placeret som nr. 3 og herefter vandt de efterfølgende begge deres klasser henholdsvis lørdag og søndag.


Championats fianaler i TAF på Broholm
Christina og jeg har været en tur på Broholm til TAF's elitestævne, hvor søndagen byd på henholdsvis 4 års championats finale for Kipling og 5 års finale for Kaj. Kipling efter Hofrat opdrættet af Peter Christensen, var særdeles veloplagt i dagens finale. Således fik vi 4 karakter over 9 blandt andet 9,5 i trav, 9,7 i galop, 9,6 i ridelighed og intet mindre end 9,7 i kapacitet. Kipling var dog lidt spændt i skridten og fik kun 7,7 idag. Men samlet opnåede vi 9,26 og blev vinder af klassen. Udover sejren blev Kipling og jeg udnævnt til den mest talentfulde ekvipage 2014! Tusinde tusinde tak !! Kaj havde måske holdt en lidt for lang ferie efter verden og var dermed ikke fuld motiveret til opgaven idag, som i Falsterbo og verden, dog vandt vi med 8,86 med blandt andet 9,8 i trav, 9 i galop og 9,5 i kapacitet.

Kaj og Kipling kan !!!

Babenhausen September 2014
I den forgangne weekend er der blevet afholdt internationalt dressur og spring stævne i den idylliske sydtyske by Babenhausen.

Der var både Emma Nymand på Højmoses Leopold og Natalie Hering på Klinsmann til start.

Den første aften lagde det flotte og velforberedte ridested op til fællesspisning med et gigantisk buffetbord og 12 mand høj horn orkester iført lederhosen! De kolde øl blev serveret af søde piger i skørt og blusen strammet godt ind, så stemningen var helt i top blandt både spring og dressur rytterne!

Emma kom godt fra start den første dag, hvor hun i sit ridt bla. opnåede flere 8 taller for sin galop. Hun endte som 1. uplaceret med 68,01 % kun et halvt point fra placering!

Dagen efter havde Emma nogle vanskeligheder i programmet, på en ellers veloplagt Leopold, så det lykkes desværre ikke at komme i finalen denne gang, men de fik nogle gode oplevelser med hjem i kufferten og en erfaring rigere.


Natalie og Klinsmann startede fredag ud i en PRT, hvor ponyen havde fået en optimal opvarmning, Klinsmann var blød og rund og gik optimalt! Natalie havde været syg op til stævnet og måtte trække hårdt på sine ekstra kræfter for at komme igennem ridtet. Det lykkes heldigvis og oven i købet med et super flot resultat, da ekvipagen opnåede en 2. plads til 71,75 % i et felt af 30 starter!

I lørdagens PRM blev de igen placeret, denne gang som nr 7 med 69,79 % og var dermed videre til søndagens finale.

De andre 3 ponyryttere, Malene Aborg, Camilla Andersen og Maria Kristensen som var til start, gik også videre til finalen, så stemningen var helt i top og pigerne var alle i strålende humør.


I Søndagens Kür finale lykkes det Natalie og Klinsmann at blive placeret som nr 5 med 71,58 % Det var en god tur uden fejl og musikken passede. Det var første gang ekvipagen red kür programmet, så det var positivt at både ridt og musik passede sammen!

En super fin weekend i det tyske hvor der blev mulighed for at arbejde med Emma, i at forsætte den gode ridestil og bygge videre på det nye samarbejde med Natalie.

Kipling til JBK
Sikke en weekend! Kipling e Hofrat opdrættet af Peter Christensen gjorde det igen: blev nr 3 i mellemrunden i SIV og er nu blandt nogle af de bedste 4-års heste i landet, og skal til finalen i Odense.

Jeg har ved alle fire starter haft super gode rideturer, dette har dog også kastet alt fra 8,8 til et 10 tal af sig i ridelighed! Ved trakenerchampionatet og indledende runde i championatet har vi fået over magiske 9, så kan jeg andet end være super glad for at ride sådan en hest,,,,, Nu glæder vi os til nogle spændende dage i Odense. Kaj og Kipling kan!!!

Klædt på af UT Fashion
Ved mellemrunden i Vallensbæk var ikke alene Kipling shinet efter alle kunstens regler, men også rytteren.

En ny kollektion af stævnejakker fra UT Fashion er netop kommet frem. En hel igennem eksklusiv jakke med et fantastisk snit, stretch kombineret med en åndbarhed giver følelsen af man intet har på - næsten. Og så har jakken også været brugt til en fornøjelig aften, den virker til et par cowboybukser!


Ulrich Trolle har ligeledes sponseret en Samshield ridehjelm til hverdag samt en til stævnebrug. En hjelm der er elegant, men samtidig luftig og funktionel.

Stort tak til Helle og Ulrich Trolle for det flotte sponsorat

http://utrolle.com/
http://utrolle.com/

Ecco i Holte
Ved dagen første klasse PRI lagde Natalie Hering og Klinsmann godt ud med knap 72% og en flot 4 plads. Endnu bedre havde det været hvis barnet havde redet uden fejl og dermed vundet klassen,,,,,,, nu er det så 20 armbøjninger og is til ridelæren! Super start og en super opvarmning.

Julegaver fra ScanHorse
Ved den årlige julefrokost hos ScanHorse, havde Annemette og Hans igen overgået sig selv. De flotteste nye design fra Equipage og PK, ridebukser når de er bedst fra Back 2 Back og kvalitets dækkener fra WeatherBeeta. Nu er vi klædt på til JBK!!!

Equipage, Back2Back, Petrie støvler
Equipage, Back2Back, Petrie støvler

Alle ryttere i finalen !
I dagens PRT Ecco kvalifikation, startede Natalie Hering og Klinsmann godt ud. Lidt uro i skridt og en mindre god piruette kostede point, samt bedre samling i overgange kunne have givet ekstra. 70,7% og pladscifre 2 - 5 - 7 hvilket gav en 5. plads.

En del "gæsteryttere" fik hjælp i opvarmningen, hvilket var en fornøjelse, idet alle ryttere var godt skolet hjemmefra. Sara Van Deurs Petersen og Farbenfroh red et super solidt program uden fejl, og vandt med flotte 73,3%. Camilla Andersen på Constantin s Lady fik også en flot tur, 68,9% og en 10 plads og sidste rytter Christine Senger på Nørlundss Vincente blev nr 13 med 67,2%.. Flotte placeringer i et felt med 32.

For kat II red Julie Stacey Jensen og Little Sky 66% og blev nr 8, og således også videre i A-finalen. Alle ryttere melder klar til küren i morgen!

Finaledag i ECCO
Julie Stacey Jensen på Little Sky lagde godt ud i kür og satsede meget mere i alle øgninger, og fik et fint program, hvor øvelserne flød. En plads som nr 7 i det stærke felt.


For kat I blev det til en flot 4 plads til Natalie Hering og Klinsmann med 72,1%. En rigtig fin rund form, mere afskub i alle travøgninger og flotte traverser. Lidt spænding i skridt ellers et dejligt sikkert program.

Camilla Andersen på Constantins Lady førte længe klassen med 71,6% men endte på en fornem 6 plads, endda i deres første A-finale!

Christine Senger og Nørlunds Vincente havde også en meget mere afslappet tur, hvilket gav dem 71 % og en 9 plads.

Tillykke til alle de dygtige piger!!!

Distriktstævne på FKR
Caroline Danneskiold Lassen har kun redet hendes nye hest Golden Starlight knap en uge. Alligevel blev det til en 3 pl i deres første start LA6, dette trods visse problem undervejs med formen. En efteranmeldelse i LA4 gav et noget andet billede, hvor Starligt gik i meget fin form, og med super god sving og power. 69,4 og en 2 pl.


Tina Christfort og Highlander red i MB0 deres bedste ridt, flot flydende og med dejlig energi i galop. Over 66% og en 3 pl.


Marie Louise Larsen og Don Cerutti red en flot fejlfri tur og fik 69,2% i MA1, hvilket gav en fornem 2 plads.


I LA2 og LA4 red Christina Larsen Company B meget sirligt rundt i begge programmer, styrede fint rundt og hjalp hesten på bedste vis. Nr 2 & 1 med 69,5% og 68,8%.


Selv havde jeg lånt Malene Lund s Højmoses Leopold. Lidt "kækt" var det måske at melde til i MA 1 som første start, og Leo havde da også sin helt egen plan! Efter en super fin travetur på over 73% tog Leo lidt vel rigeligt over og styrede changementerne selv! Se hvad jeg kan! Giver så ikke ekstra at lave ch 4-8 m før bogstav! Fem firtaller og et par femtaller...... Hurtigt 15 point der smides væk. Alligevel blev det til knap 66%. Godt eleverne kan gøre det bedre!!!

Bedre gik det i MB2, mere styring og flere 7 taller og et 7,5 i ch. Dog tog vi et 3 tal i skridtovergang.... Men, en første plads med 68,6% Vi kommer igen!!!! Leo kan!!


Tillykke til alle de dygtige elever

5 års finale
Og hvilken finale!!! I et super stærkt felt med nogle af landets bedste heste og ikke mindst ryttere, var vi den der trak det længste strå. Trods en fejlridning - jeg kunne åbenbart ikke kende forskel på P og B !!! - og en meget følsom rød herre, kunne vi hive sejren i land med bla 9,5 i trav, 9 i skridt og ikke mindst i kapacitet, 8,9 i galop og 8,6 i ridelighed. En skøn og helt uvirkelig aften! Tak Kaj!! Hvilket år..... Nr 2 i Falsterbo, vundet championat i TAF og nu DRF, samt en finaleplads ved UVM!!! Så er der meget at være taknemmelig for. Nu glæder vi os til næste forår og sommer.

http://www.heste-nettet.dk/nyheder/11065/

http://www.ridehesten.com/dk/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=34404

http://www.ridehesten.com/dk/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=34391

http://ridersinsight.dk/anne-lille-kaj/

Landsstævne Heslegård
Tre ryttere havde taget turen nordpå til et smukt Halloween udsmykket Heslegård.

Emma Nymand deltog med Højmosens Leopold og Rollo i Ecco Cuppen og gik med begge heste videre til finalen. Her gik Leopold en rigtig flot tur, og endte med knap 70% og en 5 pl. Tre rigtig gode dage, hvor flere ting blev afprøvet.Louise Østergaard og Watson blev nr 2 i Prix st Georg, og fik hermed en super god træning til Bundgaard Byg finalen i næste uge.


For Marie Louise Larsen og Don Cerutti blev det til to sejre i to starter! Don Cerutti gik to rigtig gode turer, og havde næsten ingen øvelsesfejl. Dejligt når træningen giver pote!

Stort tillykke til alle rytterne