Her finder du et lille resumé fra mit stævneår 2009.

Januar
Første træningssamling med Seduc: blev ringet op af Kimi i Charles de Gaulle: ” Vil du med til samling?” Ja, da! og så er der sommerfugle i maven!!!

Marts Holte Landsstævne
Så blev sæsonen skudt i gang med maner! Seduc har altid elsket at gå i Holte – lidt mærkeligt, men sandt. Hattrick! Det er ikke hver dag vi prøver det, så det er bare om at nyde det.
I Grand Prix var han helt med mig og gik bare til, skøn fornemmelse, så pyt med de fejl der sneg sig ind, følelsen var super! Skønt stævne og som vanlig har Holte gjort meget ud af ærespræmier, og i det hele taget er der altid styr på tingene.

Åstorp
Stort Stævne i det svenske, hvor vi er en hel flok danskere af sted, hvilket altid er hyggeligt.
Seduc var lidt trykket af arenaen første dag, men gjorde et godt job og vi endte med en flot 2. pl kun slået med et point! Vi tog dog revanche i GP og vandt! Det til trods at Seduc lige havde trådt en sko af, så der var knald på fra morgenstunden. En sød svensk smed reddede dog dagen! Og en flaske rødvin.

April Solrød
Seduc gik bare en super tur og vi vandt Int II med over 71%. Skønt. GP fik vi desværre lidt flere dyre fejl men alligevel en god fornemmelse, så det blev alligevel til en 2 pl. Så gør det ikke noget der ikke er så langt hjem hver gang.

Juni Hamina Finland
Nordisk Mesterskab med Helene Melsen og Thomas Sigtenbjergård. Hamina er langt væk. Rigtig langt væk!!! 50 km til den russiske grænse. MEN det var alle pengene værd og en fantastisk sjov og mindeværdig tur! Vi havde lejr op af de norske konkurrenter og det var ikke kedeligt. Hver aften super hyggeligt med god mad og en sjat vin, samt alt hvad den kunne trække med at psyke hinanden. Nordmændene har jo været nødt til at kapre en dansk landstræner! men vi tog så bare hans hustru som coach og holdleder!
Som vanlig var Seduc lidt for spændt første dag, vi red i et telt og det har han aldrig prøvet før. Cirkushest elller ej, det blev til en 3. pl i opvarmningsklassen og plads til forbedring. Det kom så i GP hvor vi vandt klassen, men desværre var svenskerne lidt for stærke, så de vandt guld og vi tog os af sølvet!

Sidste dag og kurfinalen. Seduc var super og det blev til vores første guldmedalje! Nordisk mester og Helene tog sig af bronze! Det var en god dag!
Sidste dag og kurfinalen. Seduc var super og det blev til vores første guldmedalje! Nordisk mester og Helene tog sig af bronze! Det var en god dag!
Turen hjem var noget kortere og vi fik tilbud om at ride til det store stævne i Falsterbo et par uger senere. Hurra!
Turen hjem var noget kortere og vi fik tilbud om at ride til det store stævne i Falsterbo et par uger senere. Hurra!


Juli Falsterbo
En lang historie kort; Seduc var ikke helt kørende, noget træt efter Finland og gik meget bag mig begge dage. Dette lig med mange fejl og ikke nogle ture der går over i historien. Men, Falsterbo er et fantastisk stævne og alle svenskere er bare SÅ meget inde i kampen. Har aldrig prøvet en tidlig morgen at blive klappet af efter endt morgentræning!!!

Oktober JBK Odense
Wild card til Worldcup! Det var en skøn tlf. opringning, og Seduc var igen frisk som en fisk. Det har altid været en udfordring at ride indendørs på Seduc, men han havde gået super til træningen på banen dagen før, og Rudolf var da heller ikke utilfreds. Der var flere ”gut”! Så, slagplanen var bare at få tingene fra træningen ind på banen næste dag - pice of cake.
Den plan var Seduc ikke helt enig i, da det var meget angst-provokerende at gå ned mod indgangen. Direkte fjernrefuseringer! Så, en masse 2,3 og 4 taller i den ene ende og 7og 8 taller i den anden ende af banen. Vi fik dog lige sneget os med i næste dags finale. Her gik det lidt bedre og vi endte med en 13. pl i vores WC debut!

December Christmas Show Vilhelmsborg
Et super godt stævne, hvor arrangørene havde lagt sig i selen for at skabe de bedste rammer for alle!! Sådan. GP og GP Spec. tog Sune og Caschmir sig overlegent af, men Seduc var igen klar på opgaven og vi prøvede da at give dem lidt modstand. Over 69% i GPS, en af de bedste ture til dato, så er bare kisteglad!! To 3 pl og en god weekend i Jylland er forbi. Og så blev det juleferie!!