Her finder du et lille resumé fra mit stævneår 2011

Marts Bremen CDI
På med vanten igen, Lisbeth og jeg drager til Tyskland. Det første stævne efter en længere pause, og vi kavde ikke været ude siden WM. Et lidt spændende sted for Seduc, da opvarmingen er meget intens, smal og der er gang i kaffebrygning, madlavning mm lige op til den en side på opvarmningen. Så, det var så som så med den forberedelse… meget spæændt hest med øjne som rundetårn… og det blev ikke meget bedre på banen… dommerbordene tæt på og det var OGSÅ farligt. så vi tog hjem igen og trænede videre!!! Been there done that!

Maj Banditten´s første stævne
Banditten og Eva til stævne på Kasernen. LC og LC2 og de vandt! De var da helt klart også de smukkeste.

Ellen og mor, ros efter super ridt!
Ellen og mor, ros efter super ridt!
Opbakning fra familien Troensegaard!
Opbakning fra familien Troensegaard!

Juli DM Broholm
Endnu engang til skønne Broholm. Er spændt på, hvad weekenden bringer, og glæder mig til igen at komme i gang, efter længere tids pause. GPen forsigtig tur, men Seduc gjorde hvad han blev bedt om og der var ingen store fejl, så vi kunne starte med en 5 pl efter første dag!
Lisbeth Seierskilde lagde sig i front men alt var stadig åbent. GPS var Seduc lidt mere i gear, stadig lidt matte øgninger – dem laver vi altså bedre hjemme – men fik dog knap 70% trods lidt uenighed hos dommerne, så en 4 pl i dagens udfordring.

Daniel havde redet helt fantaktisk og det var virkeligt trist de måtte trække sig inden sidste dag, og de lå til bronze! Men, det betød pludselig vi lå til bronze inden küren! En rigtig god tur og Seduc kæmpede hele vejen og det blev til 72.65% Men, endnu engang havde Anne O et super godt ridt og red forbi!!! En 4. plads og den var vi godt tilfreds med! Lisbeth, Sune og Anne O. Tillykke

Bent B giver gode råd
Bent B giver gode råd
Eva en uundværlig groom!
Eva en uundværlig groom!
Evaluering DM
Evaluering DM
Vores skønne fiskerhus vi lejer hvert år til DM af Kirsten
Vores skønne fiskerhus vi lejer hvert år til DM af Kirsten

Egnethedstest
Hurra en skøn varm sommerdag. Banditten, min tro groom Eva og jeg drog til egnethedstest i Vallensbæk. Banditten var mere Quite Nice i dag og vandt klassen og dermed en adgangsbillet til unghestechampionatet i Herning til marts.
En glad familie Andersen/Schou og rytter! Faktisk har jeg aldrig redet i Herning, så det glæder vi os meget til!

Indledende runde 4 år´s championat Vallensbæk
Efter Bandittens første runde på dressurbanerne med Eva som rytter, var jeg hårdt presset af Eva´s succes ridt !. Vejret var skønt, og mange mennesker havde sat sig på tilskuerrækkerne.
Der blev redet på to baner, så gang i omgivelserne.
Banditten lod sig dog ikke mærke, og gik godt til. Stadig lidt svært med koncentrationen i skridt, men det bliver bedre,,,, Mette Rafn vandt efter et flot ridt, og så indtog vi 2. pl. Hurra! Videre til mellemrunden

Bandit og Lars er klar i Vallensbæk, Egnethedstest
Bandit og Lars er klar i Vallensbæk, Egnethedstest

Mellemrunde 4 år´s championat Holte
Afsted igen, denne gang til Holte med Banditten, alle sejl er sat. Vi vil til Odense !!!!!

Som sædvanlig var han klar allerede på parkeringspladsen, man er vel ikke 4 år og fyrrig hingst, for ingenting. Heldigvis er han super på banen, og lytter til mine signaler. Han faldt i dommernes smag !!!!. Vi blev nummer to efter John Hvalsø på Sirikit, en helt fantatisk dag. Nu må vi hjem og træne indtil vejen går mod Odense.

Oktober WC Odense
Vi kom, vi så, og blev fløjtet ud! Seduc var ellers flyvende, morgentræningen var super og Rudolf var da helt pænt tilfreds! Desværre fik Seduc et af sine kendte angstanfald ved indgangen, og resten er historie! Odense bliver vist ikke helt vores stævne.

Banditten alias Quite Nice skulle også i ilden i 4-års finalen. Han bliver nu nemmere at få rundt på de store scener er jeg helt sikker på! Endnu har han ikke svigtet på en bane og går rundt trods hans følsomme sind! Gik super til i trav og galop, men skridten er endnu svær at holde inde på banen, der mister han koncentrationen. Han er dog kun et barn endnu. Men bare vent, han vil frem i verden!!!

December WC Frankfurt
Liselott Linsenhoff kan altså bare det der med at lave fester der duer!!! Sikke et stævne, og sikke en fantastisk over 100 år gammel hal vi rider i!
Hanne P fra Vejle var taget med som groom - måske hun senere fortrød, der var jo ikke så megen tid til fest og farver, men hårdt arbejde, fra en hård arbejdsgiver!

Seduc var rigtig fin det meste af programmet, et hjørne var dog farligt, men det kunne være meget værre. Og vi kom rundt på hele banen!!! Videre til i morgen. Sådan!

Kürfinalen gik noget bedre, dog lavede jeg lidt dumme fejl og kommer bag musikken, samt lidt fejl. Men 70,5% og en 11 plads! Dejligt! Julen banker på.