Her finder du et lille resumé af mit stævneår 2015

Stævneafslutning
For Caroline Danneskiold Lassen blev det en god afslutning på 2014. Med sin nye makker Golden StarLight vandt de klubmesterskabet med over 72%, blev nr 4 til SIV distriktsstævne i PRI med 67,4% og vandt samtidig klassen med trofaste Navoy med over 68%. 2015 prøver de kræfter med landsstævnerne, og der trænes flittigt.

Frederikke Aachmann og Macessio startede året med en rød sløjfe i MB0 med knap 66%, på en noget tændt hest, hvilket gav en del ekstra changementer bla et par ettere,,,,, dette gav dog ikke ekstra! Frederikke delte førstepladsen med Sandra Hyrm.

Tillykke til alle pigerne, må det være en skøn start på 2015

Dygtige SIV piger
Ved SIV s distriktsstævne tog flere af klubbens egne ryttere godt for sig. Emma Bøjer havde venligst fået stillet skønne Donna Liesella til låns, hvilket de sagde tak for med at snuppe en fin 2 pl i LA1.

På VER tog Jaquiline Klüsmann og Enghavegaards Rousseau sig af førstepladsen med over 68% i deres første LA4. Flot start på 2015 Nr to i klassen gik også til SIV med Line Munkholm og Grevens Rumba på 67,2%.
Line vandt dernæst LA 5 med 67,5, så nu er der lagt fra i det nye år.


Stort tillykke piger, og god vind i det nye år.

74 % til Natalie og Da Vinci
Første start i PRI gik fantastisk for Natalie og Da Vinci, ved Årets første Landsstævne i Vallensbæk. Da Vinci var med Natalie hele vejen, stod flot fortil og var super godt rundet. FANTASTISKE skridt-galopovergange der var til 9!!! Super skridt og masser overskud i alle travøgninger. Dejligt når det endelig lykkes!
Klassen blev vundet af en af Danmark s pt bedste ekvipager, Karoline Rohmann og fantastiske Adriano B. Derfor var vi meget stolte af at Da Vinci gik meget tæt på, kun 1 point hos den ene dommer og 2 point hos den anden dommer fra vinderen. Og dommerne var enige!!!

Desværre holdt den gode stil ikke hele weekenden, noget levende og frost kække ponyer, og en syg rytter. Men, vi ved jo hvad ponyerne indeholder af kvalitet!

Første LA2 til 75,6 %
Så fik Kipling e Hofrat ejer/avler Peter Christensen sin debut i LA2 med sejr og hele 75,6% . Dejlig start på stævneåret! Kipling var dog noget klar i opvarmningen og jeg måtte have hjælp til opsidningen,,,,, ja, uden hjælp fra Lisbeth Larsen var jeg vist ikke kommet op! Heldigvis var Kipling kommet sig på banen, og gik uden store spændinger. Et 9 tal i schenkelvigning !!! Et par mindre fejl, men dejligt vi er kommet i gang.

Tillykke til avler og ejer Peter Christensen

Schwardroneurs vandrepokal 2014


http://www.heste-nettet.dk/nyheder/11286/

http://www.heste-nettet.dk/nyheder/11286/

http://ridersinsight.com/dk/fornem-pris-til-anne-og-lille-kaj/#prettyPhoto

KBH Mesterskaberne
Signe Andersen og Sir Lacon deltog i LA 4 og endte som nr 7 ud af 26 med knap 67%. Dette trods et par dyre fejl, så der må trænes videre.

Cecilie Andersen på Nyholts Walker, den skønneste barbie hingst på kun knap 5 år, skulle have debut i LB3. Walker var lidt for imponeret af omgivelserne, og trykkene sig en del. Det blev til 66% trods mange fejl og en 10 plads i det store felt.

Caroline Albertsen og A Larming Magic avlet af Anne Kollberg, havde taget turen til Glostrup, hvor de vandt MB0 med næsten 70%. En dejlig fejlfri tur, som gav bonus!!!

Tillykke til alle rytterne og avlere.

Celilie og Walker
Endnu en super stævnestart til det nye makkerpar Cecilie Andersen og Walker!! En hurtig eftermelding på Heslegård, hvilket var en god beslutning. To sejre i LC2 og LB2 med henholdsvis 77,6% og 74,3%, flot gået af den kun 5-årige hingst Walker.
Tillykke til rytter og familien for det flotte arbejde også derhjemme.

Talentsamling for juniorer
Søndag d 8.2 i bidende frost og vind, var der talentsamling for junior og Young ryttere på Jonstrupgården. Her havde 17 årige Nicole Johnsen sin nye makker Moromax på kun 6 år med. Moromax har det sidste halve år været i træning ved John Hvalsø, men er nu hjemme ved fam Johnsen igen. Moromax e Occasio/Schampus opdrættet af Steffen Madsen, er således stadig noget grøn som træningasleder Ulrik Sørensen sagde, men en rigtig fin hest med gode udviklingsmuligheder !!! Og det vil vi så arbejde med!! Nicole fik en masse gode råd med hjem, og nu venter træningen med changementer forude..... Derfor er det helt fantastisk at Marie Louise Larsen har stillet Good Old Romar til rådighed. En herre der laver changementer selvom man har sutsko på!!! Er MEGET taknemmelig for dette

Vejle Rideklub Horsworld Cup
Til Vejle rideklubs Horseworld cup deltog Caroline Danneskiold Lassen på Golden Starlight i sit kun anden Landsstævne og dette i stor tur! I et felt med Danmarks bedste og mest rutinerede ekvipager, fik Caroline flotte 66% de første to dage, og det med flere større kiks. Super gode ture på opvarmningen, dette skal nok komme med ind på banen. Tak for hjælpen til Anne Sofie og familien Gottlieb Lyngø for hjælpen.

Natalie Hering havde Klinsmann med, der synes det var lidt farligt i manegen. Dog var det klart bedre end i Vallensbæk, 68,5% i begge klasser trods store dyre fejl!! Stadig mellem de 8 bedste i det 32 store felt. I kürfinalen SENT søndag aften trådte Klinsmann skoen af tre min før start!!!! Så, ingen kür i denne omgang.
Natalie er nu udtaget til bruttogruppen med begge ponyer, der jo begge flere gange har præsteret til mellem 70 og 75% i P-klasserne. Dejligt og stort tillykke. Der skal arbejdes videre!!!

ScanHorse
En dejlig morgen og formiddag med Annemette og Lotte fra ScanHorse, samt fotograf Jan fra Sverige. Et helt nyt brand HARCOUR ser snart dagens lys, et spændende nyt design, smart og funktionelt og alt tøj i skønne farver. Vi blev klædt på i bedste stil, og så var Kipling og jeg model for en dag!!! Sætter min lid til Photoshop OG JAN !!!!

Stævne Solrød
Ved weekendens c-stævne i Solrød var Emma Nymand taget afsted med sin hest Rollo, for at få styr på formen frem mod forårets youngrider klasser.

Lørdag startede de en MB0, hvor Rollo var helt super på opvarmningen! Desværre kunne man godt se på banen, at det er nogle måneder siden, at han sidst har været afsted, så han spændte en smule op og der indsneg sig nogle småfejl. På trods af dette, leverede han dog stadig store og rene changementer, hvilket har været noget af det, vi har haft mest fokus på, over vinteren. Dejligt!
De sluttede med 66% og som anden uplacerede i det store felt på 23 ryttere.
Søndag red de mb2 og her fik de en meget bedre og mere afspændt tur. Changementerne sad der igen og de afsluttede placeret som nr. 5 med knapt 67% i det 19 mands store felt.

Flittige elever
Louise Tandrup Østergaard og Watson var til start i Bundgaard Byg Cup, flot velredet program i Intermediare 1, hvilket udløste en flot 2. plads. I küren rider Louise et godt program til lidt over 68%, men Watson viste sig lidt fra den røde side, og det udløste en 4. plads, men samlet blev det til en flot 2. plads.

Marie-Louise Larsen og Don Cerutti var til start i prix st. Georg om fredag, flot flot travprogram, hvor galopprogrammet desværre var med et par dyre fejl. Om lørdagen var Marie-Louise og Cerutten klar til Ma1, og det blev til et næsten fejlfrit progtam, det gav hele 68,75 % og en flot 2. plads.

Derudover var Caroline Danneskiold Lassen draget til Sundeved landsstævne, hvor hun skulle ride Ecco cup. Golden starlight er en erfaren herre, og ham og Caroline er stadig ved at finde hinanden.. Caroline red et godt program, og var rigtig glad for sin A finaleplads i küren, og det kan vi godt forstå!!

Præmier til pigerne
Cecilie Andersen og Nyholts Walker lagde sig næsten helt i front ved 2. afd af Københavnsmesterskabet. I LB3 blev det til fornemme 70% og en anden plads.

FKR afholdt et godt besøgt D-stævne, hvor Christina Larsen og Company B - opdrættet af Anne Kollberg - havde debut i MB0 med en flot 2. plads som resultat. 65% i første forsøg er ikke så dårligt!

Caroline Albertsen vandt LA 1 på I'Matric med knap 69% og blev samtidig nr 3 på dejlige Hofprinz med knap 68%. I LA2 vandt Caroline igen, men denne gang med Hofprinz og hele 71,4%, og tog ubeskedent også 2 pladsen med 70%

Landsstævne i Solrød
Louise Østergaard på Watson havde i alle lilleturs klasserne stor succes. Det blev til en flot 2 pl i Int.I med over 69% og en 3 pl i MA2 med 67,3%. Nu skal der så igen trænes videre op mod de sværeste klasser.

Marie louise Larsen og Don Cerutti fik flotte 69% i PSG og en 7 pl, efter en flot tur uden fejl. Det vare nu heller ikke længe før Don Cerutti også er klar til de næste sværere udfordringer.

Emma Nymand og Rollo havde også et godt stævne, dejligt at se udviklingen, hvor både hest og rytter bliver stærkere gang for gang. I MB1 blev det til en 68,6% og en 5 pl efter en god solid tur, hvor specielt sidebevægelser og øgninger var højdepunkter. Changementer med mere spring og sikkerhed, og generelt mere afspændt hele vejen. I MB2 blev det til knap 68% og nr 7 med pladscifre 4 - 10


Anne Troensegaard havde lånt Højmosens Leopold af Malene Lund og startede ud med en 5 pl i MB1 med 68,6%, endnu bedre gik det i MB2 med hele 70,5% og en 2 pl. En super poverfuld travtur, hvor Leopold står godt hele vejen rundt. Dejligt med flere 8 taller i øgninger, overgange og travers! Endelig sluttede søndagen med sejr i MB 3 med hele 71,6% på trods af en fejlridning! Dygtige Leo! Tak til team Diva for super grooming.

Tillykke til alle de seje ekvipager

Cupcake Vinder
Nicole Johnsen og Moromax startede i Slagelse LA2, som de vandt i overlegen stil med hele 72%. " Cup Cake Cup" vinder individuelt og sammenlagt. Tillykke med de flotte præmier og god appetit ,,,,,,

Sol over Solrød
Førsteplads, nr 3 og nr 5 i PRI PRTog PRM til Natalie Hering og Klinsmann. Super gode flydende ture, med flotte øgninger og overgange til 8-taller! Super skridt og skridtovergange til igen med 7,5 og 8-taller. Desværre blev en afslutning ad midten voldsom forstyrret, idet et bord blev rykket kraftigt da Klinsmann er ud for cafeteriet 3-taller og en sejr røg! Men, alle dage med ridt over 70% og stadig plads til mere justering!

Caroline Lassen-Danneskiold og Starlight havde to rigtig gode ture i PRI og PRT, lige uden for placering med 68,5% . En super flydende travtur, der ligger over 72% og som en dommer skriver " når hesten konstant har næsen mere fremmer giver det 8-8,5 " !!!! Der må øves!!! Erfaring tager tid at opnå,,,, og samarbejdet er kun 6 mdr gammelt,,,,,

Tillykke til de to dygtige ponypiger!!!!

FKR Distriktsstævne
Flere af de lokale ryttere gjorde det godt på hjemmebanen i Faxe, hvor solen skinnende fra morgen til aften.

Christina Larsen havde travlt med hele to heste til start. Med Poker Köning blev det til en sejr og 2 pl i LA2 med 69%, og dette i deres første start. Flot!
Company B startede i MB0 og fik 66,4% i deres kun anden M klasse.

Emma Nymand og Rollo blev to i MB0 med 67,7% og startede deres første MA1 i en showklasse, hvor fine pirouetter blev honoreret med 7-taller, øgninger til 7,5 og 8 og en serie der var med flotte ens changementer!!! 65,3% og dette med et par dumme fejl, men super point i de svære øvelser.

Caroline Albertsen blev nr to i LA med Q-Rage B med 68%.
Hofprinz blev også nr to i LA2 med 68% og gik en endnu bedre LA4. Caroline har en masse stævneerfaring og en masse dejlige heste at vælge imellem. Flittig flittig flittig!!!

Tillykke til rytterne!!!

Model for Scanhorse
Så kom dagen hvor jeg i en lettere fremskreden alder indgik som model for ScanHorse og deres nyeste kollektion fra HARCOUR, et yderst fikst og funktionelt design af fransk oprindelse. OG pænt tøj hjælper!!! Heldigvis var Kipling en yderst smart og villig model, og han pynter jo om nogen!

HARCOUR Lindiana vest, HARCOUR Nayana sweat jakke, Hubertus Classic trense
HARCOUR Lindiana vest, HARCOUR Nayana sweat jakke, Hubertus Classic trense
Min Bates Innovs Mono sadel
Min Bates Innovs Mono sadel
Horse Guard Schabrack og gamacher
Horse Guard Schabrack og gamacher

Leo fra Bringstrup
Fantastisk stævne i Frederiksværk, hvor primus motor berider Karin Nissen endnu engang har lagt sig i selen sammen med et super team af hjælpere og sponsorere, for at skabe et stævne med format. Ærespræmier i overflod og godt vejr,,, hvad mere kan vi forlange?

Malene Lund s egen opdræt Højmosens Leopold e Blue Hors Romanov, var igen i ilden. Lørdag i MB3, hvor rytteren desværre ikke helt havde styr på rutebeskrivelsen, hvilket kostede dyrt, idet det både blev fradrag i øvelsen og minus for fejlridning!!! Undskyld Leo! 68,6% og første uplaceret. De 8 point kunne ha' gjort underværker,,,,

Søndag var alt mere tunet ind, super power i trav med 7-8,5 i karakter, en galop igen mellem 7-8,5 dog havde chaufføren ikke benene ved i sidste changement, hvilket kostede dyrt. Alligevel 71,6% og en dejlig sejr!! Flotte præmier og tak til team Diva for grooming !!!

ågerups Lantana
Trine Bluhme og det nye makkerskab med hoppen Tågerups Lantana begynder godt. Efter kun et par mdr s samarbejde, var det i weekenden tid at prøve kræfter med M-klasserne. Starten i MB0 gik fint, og det blev til en flot 2. plads med 67% og dette med et forsigtigt udlæg. I MB2 blev der givet lidt mere gas, hvilket gav sejren med hele 68,7%.

Et spændende par, der når alle gear kan kontrolleres og justeres, vil kunne komme meget langt. Vi glæder os til de fremtidige stævner og arbejder skarpt videre. Tillykke til rytter og ejer!

Hvalsø Dressurfestival
Trine Bluhme Nielsen og Lantana Tågerup havde deres til dato bedste rideture. Super flot ro og flow, dejlig afslappet og i meget fin form fortil. Sejr i MB0 med hele 71,8% og velfortjente 72,1% i MB2 og igen vinder. Lover godt til Broholm.

Marie Louise Larsen på Sevilla Blue havde også rigtig gode ture. Efter en lidt for frisk start i MB0, hvor regn og rusk gjorde sit, blev det alligevel til en flot 3 pl trods 3 og 4 taller! Noget mere styring og koncentration var der dog igen i MB2 , hvilket udløste hele 69% og en 2 pl.

Natacha Normann og Landlyst Romany blev nr 5 i MB0 med 65,6% dette trods flere uroligheder pga det noget ruskene vejr.

Nicole Johnsen og Moromax startede LA 2 og fik her en fin 2 pl med hele 69%, dette trods et par rimelig uheldige parader ind og ud!!!! Dette gentog ekvipagen så igen om lørdagen!!! Alligevel blev det til 69,6% og en individuel 6 pl. Holdet fra Fakse Køre og Rideforening blev "desværre" kun nr 2 i dreasurens venner cup. Simone Kühle Pedersen og Sarkozy gjorde hvad de kunne, de vandt med hele 73,5%. Jeanette Wegge-Larsen fik 66,9 og en 12 pl . Sidste mand Marit Sørum og Balino kæmpede bravt, men havde ikke så god en tur som torsdagens 65%. Lige ved og næsten!!!

Caroline Albertsen og Anne Kollbergs Leckerlie B havde fin start i La. Hele 70,6% på en urutineret hest. Ikke dårligt!! Og en 6 pl. Super stævnestart!,


Stort tillykke til holdet og alle de dygtige ryttere!!

Flere fantastiske præstationer fra elever
Trine Bluhme og Lantana Tågerup fortsætter den gode stime, og tog igen sejrene i MB2 med henholdsvis 69 og 70,8%. God optakt til de større opgaver på Broholm!!!

Louise Østergaard og Watson sejrede i intermediare I med 67,4% efter en god og solid tur, specielt da det var i kraftig vind og nogen uro omkring banen.

Natascha Normann Seemann og Landlyst Romany sejrede i MBo med hele 69,7%, så god udvikling for ekvipagen.

Kaj er gået videre til næste udtagelse til UVM

http://www.ridehesten.com/dk/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=38158#.VWzDVsuapks.mailto

Stævne i Ringsted
Ved TAF's sommerstævnet i Ringsted, gik Kipling sit første udendørsstævne. Super start med en rød roset i LA1 med hele 77,8%. Kipling travede det bedste han havde lært og fik flere 9 taller!!! Dejlig opadbakke galop, men lidt spændt i skridt, da der blev løbet på fast bund lige ved siden af.
Skridten var meget bedre i FEI 5-års klassen og vi fik knap 8!! 84,6% og igen en sejr. Kipling kan!!!
Poker König lagde også flot ud i LA2 som han fil 71,2% og igen 70 % i L4 og en rød sløjfe. Poker er bare en super ven på banen og gør altid sit bedste.... Og smuk!!!

Guld og Bronze til NM
Natalie Hering og Da Vinci var tirsdag efter sidste mundtlige eksamen, taget turen til Ålborg og Nordisk Mesterskab. Det blev en lidt dramatisk start på stævnet, da Vince efter en super træning onsdag, fint gennem vet. check stod med hovbyld/knusning torsdag morgen!!! Smed tilkaldt, skoen af, sæbebade skiftevis isbad, og så var det bare at bede til de højere magter!!!! Og de hørte os!! Natalie var total cool, og Vince blev langsomt sat op. Natalie red et meget velovervejet ridt, stille og roligt uden at give los i øgninger og trods en misforståelse i en fremadridning=4 taller, gav det en 4 plads med 70%. I PRM blev det til 70,5% og en 3 plads = GULD for hold.
Louise Christensen, Sara Hyrm, Natalie og Viktoria Hanssen, pigerne tog de fire første pladser, så det var vist et velfortjent guld!!
Alle piger i Kür og her blev det igen til en medalje, nemlig bronze til Natalie efter deres helt klart bedste ridt,,, 75,2% og kun 0,4% fra sølv, hvilket to dommere også havde set ekvipagen. Super stævne. En flok piger der er topmotiveret og som de næste par år vil præge ponyernes top!

Fantastisk MA debut
Trine Bluhme og Lantanna Tågerup fik den bedste debut i MA1 ved at ride til, samt at sætte to super pirrouetter. Hele 78,7% så der er håb,,,, fantastisk flot og vi kan ikke ønske os mere.


Nicole Johnsen og Moromax vandt deres første start i LA5 med hele 70,5%, så inden længe gælder det springet til m-klasserne, for den 6-årige Moromax

Leo fra Bringstrup på Broholm
Højmosens Leopold e Blue Hors Romanov fra Malene Lund, og jeg var draget til det stort opsatte DM stævne på Broholm. Som vanlig et meget flot arrangeret stævne, der samtidig er noget af en oplevelse for de mindre rutinerede heste.
Leo var da mildest talt også meget imponeret bare på opvarmningen, så det var noget svært med afspændtheden. Det kom dog på den store arena, hvor pengene passede, en travtur til 75%, super galop med pir til 7 og 8 taller!!! Tak! Vi kunne dog også lave lidt ekstra ettere på midten, hvilket ikke gav ekstra. 70% og en 5 plads. Debut i Geo, hvor der var for mange fejl første dag, men klart bedre sidste dag ... 67,5% og en dejlig weekend i det fynske.
Som vanlig havde team Diva sørget for skarp opvartning og grooming. Tak Malene og Co!!!!

Artikel fra Hestenettet

http://www.heste-nettet.dk/nyheder/11547/#.VZRauCt3IAw.mailto

Falsterbo Horse Show
Så gik turen igen i år til Falsterbo, denne gang til 6-års championatet. Efter en super god tur i kvalifikationen på midtsjælland, var alle sejl sat til i det svenske MsV program, der er langt og noget sværere.

Banen på Falsterbo er altid noget udfordrende for de unge heste, dels pga de tætte kameraer, de mange flag, telte og bannere der blafrede livligt i stormen, samt den intensive stemning fra springbanen.

Førstedagen startede vi som nr fem af det 42 store felt. Det gik rigtig godt indtil de 3 sidste galopøvelser!!! 75% lå vi på, Kaj brød af i en volte, røg ned på 73,5, fint ch til 7-8, og så gik det hurtigt den forkerte vej: galop øgning, samlet galop - her misforstår Kaj, og laver en overgang til trav!! Dvs 4 i øgning, 0 0 0 i ch!!! Og 3 i galop-trav overgang,,,,,,,-:(((((

Alligevel over 69,8% og så måtte vi bare vente,,,,
Vi røg med i finalen som nr 9!! TAK!

Desværre var Kaj i finalenklassen noget spændt, men alligevel en fin travtur, ikke helt så koncentreret i galopturen, men alligevel knap 70% trods flere dyre fejl. Men, en 5 plads blandt Nordens bedste 6-årsheste er vel heller ikke så ringe endda. Og bedste dansker.....

Træner Rune Willum trodsede stiv kuling, og hjalp os på bedste vis, altid positiv og meget konstruktiv, tak for hjælpen!!

Emma lavede vinderfletninger og Birgitte Nymand gav magisk massage til Kaj under stævnet. Lis fra Frylandrideudstyr havde som altid udstyret os, og nyt fra Harcour er altid perfekt.

Uden støtte og et godt team er det svært at være med.

Videre til mellemrunde i 5 års
Endnu engang gjorde Kipling e Hofrat/Hohenstein opdrættet af Peter Christensen stutteri Bartofte sit bedste i år. Haft 7 starter i år i LA1/LA2 alle vundet med mellem 73,5-78% og nu vinder af 5-års kvalifikationen på Bogø -:))))) vi må gå i træningslejr, de var jo lidt stærke i Verden.......

Marie-Louise Larsen og Wilma i Middelfart
I forrige weekend drog fam. Larsen til Middelfarts landsstævne. Det var Wilma som igen havde fået æren af at komme med, og sikke en god weekend.

Trods Wilma er uerfaren på dette niveau, viser hun at hun bestemt ikke falder igennem, og har meget mere at give af.

Det blev til 3 rigtig gode ture, med nogen fejl hist og her, men gode ture med over 67 %. Og om fredagen i Mb1 med 67,3 % blev det også til en flot 5 plads, som var Wilmas første placering til et landsstævne !

vi er meget stolte af damen, og om lørdagen i Mb2 blev det til den utaknemmelige plads som 1. uplaceret.

Damen synes nu også det er fantastisk at være til stævne, masser af tid til wellness og all you can eat buffet.

Sejr i første MB0
Nicole johnsen og Morromax havde i dag deres første start i MB 0 og vandt!! Hele 70% og 7 i tre changementer, 7,5 i øgninger og en flot flydende tur. Dejligt når tingene fra træning kommer med på banen. Stort tillykke med den flotte debut.

Bonus
Så fik Jane Kronvold og Partenon endelig bonus af alle de hårde timers trænin. En flot 3. plads i LA2 med knap 74%!!! Sådan... En flidspræmie må følge med. Stort tillykke

Louise i Ringsted
Louise Østergaard og Watson fik en fortjent 2. Plads i MA2 med 65,7%. Fredag var Watson noget "kvik" så det var et godt comeback. Søndag gik det endnu bedre i Prix St Georg og det blev til 67,6% og en 3 plads. Stort tillykke til hele familien

UVM billet til bruttogruppen
TAF's elitestævne blev afholdt på Allerupgaard, som de seneste år er sat flot istand og gav en flot ramme for hele stævnet. Kipling e Hofrat/Hohenstein opdrættet af Peter Christensen var til start i FEI indledende for 5-års, som blev vundet med 80,4%, samt LA1 som blev dømt til 74,5% og igen en 1 pl. Søndag var det den endelige finale, hvor Kipling gik mere afslappet, super power i trav, og uden egentlige fejl. Traven blev bedømt til 9,5 fra begge dommere, et dejligt 8 tal i skridt, 8,8 i galop og endelig 9 i både ridelighed og kapacitet!!!! Flotte kommentarer fra begge dommere, og endelig en billet til næste års UVM udtagelse!!! Nu er det fortjent ferie til Kipling de næste par uger, og så er der mellemrunden slut september. Stort tillykke til avler,,,, glæder mig til middagen,,,,

Ny efterårskollektion fra HARCOUR
Nu er de flotteste efterårsvarer endelig kommet fra HARCOUR!! Veste, jakker og trøjer i se sejeste farver.

Nr. 4 til DM !!!!!
Caroline Danneskiold Lassen og Golden Starlight havde et fantastisk stævne på det flotte nyanlagte anlæg i Vallensbæk. Alle sejl var sat, SIV-folket arbejdede på fuld tryk og banerne holdt til styrtregn fredag. Caroline lagde godt ud i PRT med over 67% men endnu bedre blev det i PRM med over 68% og en flot 4 plads. Desværre gik Starlight tør for benzin i Küren, Caroline prøvede det bedste hun kunne, alligevel indløb der flere dyre fejl, men heldigvis holdt de samlet deres 4. plads. Stort tillykke til Caro og familie!!!

Sjællandsmesterskab
Ved sjællandsmesterskabet i knabstrup foreningen blev det en flot 3. plads til Jane Kronvold og Parthenon. De er støt og roligt ved at arbejde sig frem mod flotte % og red begge dage til over 68%, så en glad Jane der vendte hjem. Tillykke med resultatet!!!!

DM for Natalie og Da Vinci
Sidste DM for ekvipagen, og de lagde super flot ud i PRT med over 71% og en fornem 5 plads, trods lidt enkelte småfejl. I PRM var Vince igen klar, over 70% og en 7 plads. Desværre var der problemer med en løs sko søndag, det blev løst men gav alligevel lidt uro. En ikke helt oplagt Da Vinci, men som altid kæmpede Natalie for det på opvarmningen inden küren, med ro og overblik gjorde Natalie alt hvad hun kunne inde på banen. Der var dog ikke helt nok, så flere øvelser kostede dyrt. Alligevel blev det til en samlet 7 plads i det skrappe felt, så flot gået!!! Stort tillykke til hele familien Hering.

HARCOUR
Nye skønne efterårsvarer fra franske HARCOUR. Fantastiske veste, trøjer og jakker i varme efterårsfarver

DM hold bronce til Caroline og Starlight
Så kom den første medalje til Caroline Danne-Skiold Lassen og Golden Starlight !!! I den første klasse PRI fik Caroline en fornem 4 plads efter et super godt program med mange 8 , over 70% i traven, en dyr pirouette kostede, men generelt mere flow og stabilitet er ved at komme!! Endnu en 4 plads på første dagen af holdkonkurrencen, og holdet lå samlet på en flot 2 plads. Kristian Wurtz Andersen og Lilo L red top skarpt alle dage med 70-72%, Julie Stacy og Little Sky red også til, ligeledes Isabell Toft og SL Cuba red godt på førstedagen.
Anden afdeling blev med lidt mere nerver, men rytterne kæmpede og fik bronzen i hus! Stort tillykke til alle rytterne. Godt gået Caro!!!

Sjællandsmesterskab Hvalsø
Til SM i Hvalsø for juniorers var to elever med: Caroline Sønderup og Drisdal's Jonaki og Nicole Johnsen på Moromax. Caroline fik en fin tur, og viste Jonakis tre reelle gangarter flot frem. Der er stadig mange point at hente endnu, for den urutinerede ekvipage, mere præcision og rutine, så skal der nok blive godt!!! Alligevel blev det til flotte 67,7% og en 2. plads! Stort tillykke.

Tæt på kom Nicole på store flotte Moromax, med 67,3 og en 5. plads. Et dyrt changement i kontra ( det var rent!) til 2,5 kostede hele to procent, så rigtig ærgerligt!!

Et par nye spændende ekvipager, der kommer til at gøre det godt til næste års junior klasser!

Tillykke til begge elever

ECCO Cup i Holte
Michaela Navrsted og Gee Gee havde en god weekend i Holte, hvor 3. afd af ECCO cup gik af stablen. Tre super solide ture blev det, alle over 68% og knap 70% i kür!! En 6 plads i küren og samlet nr 6. Så, en finaleplads venter i december . Stort tillykke !!!

Og så er Michaela i øvrigt meget alsidig,,,,,,
DM for Quater Horses blev en succes,,, FIRE guldmedaljer og en af sølv.... Sådan!

DSP Championats finaler i Ikast
Cecilie Andersen havde ladet kusine Signe ride Nyholts Walker til championatet i år. De gjorde hvad de kunne, fik 72,4% i fredagens LA opvarmning og en 2. pl. I indledende runde af championatet, var Walker ikke helt koncentreret på opgaven, 67% og 7,6 hvilket rakte til en 7. pl. De tog revanche i finalen med hele 70% og bla dagens topkarakter i skridt 9,5!!! En fornem 4 pl..
Freja Dreyer og Katrinebjergs Ronja en kat II fik 68% i opvarmning PRI, og igen knap 68% i indledende klasse, hvilket gav en flot 4 plads blandt alle Kat I. I finalen var Ronja meget kæk, hvilket kostede mange point, og det blev til en 10 pl. Samlet vandt Freya dog 6-årsfinalen for kat II.
Stort tillykke til alle!!!!

Nicole Johnsen klar til ECCO og landsstævner
Nicole er vendt stærk og veludhvilet hjem efter en dejlig ferie sydpå, og således er det blevet til to flotte resultater i deres første MB0. Over 70% og en sejr og dernæst 67,5% og en 3. pl i deres anden M-start. Nu er de klar til deres første landstæne, og snart venter ECCO!!!!! Stort tillykke!!!

Carezza og Caroline
Caroline Albertsen & Carezza, en dejlig trakehnerhoppe der kun har været i sporten fem mdr, efter at have fået adskillige skønne føl, havde taget turen til Karlslunde.
Her vandt de to klasser med 73 og 72,2%, så en super god start for ekvipagen-:)))
Tillykke til rytter og opdrætter Anne Kollberg

Klubmestrer i Vallensbæk og Næstved
Anders Egelund på Romanik af Ruskær blev en overbevisende klubmester i Vallensbæk. Anders vandt alle sine LA-klasser med mellem 71-78% og slog dermed sejren solidt fast, efter super flotte ridt med mange højdepunkter. En ligeså solid 2. plads tog Camilla Søndergaard på Dolce Vita der red noget højere sværhedsgrad, nemlig MB0 til mellem 67-69%. Tillykke til de dygtige elever!!!


I næstved vandt Caroline Albertsen på den dejlige trakehner hoppe Carezza lige så suverænt klubmesterskabet med procenter mellem 72-75% og ganske ubeskedent tog hun også 2. pladsen på den smukke hannoveraner hingst "Holger" e His Higness med 69%. Begge heste avlet på Kollberger Hof Sportshorses. Tillykke til avler og rytter!!,

Dubai og Pernille
Dubai+PernillePernille Madsen og 6-årige Dubai Majlund havde "debut" efter længere tid stævnepause, en tur længere ned af vejen til Ringsted Sports Rideklub og start i LA1 gav over 69% samt en fornem 2.plads. Dejlig start på stævnerne. Stort tillykke.

Placering på Heslegård
Marie Louise Larsen og Sevilla Blue fik en flot 5. plads i deres debut til Landsstævne i MA1. 67,5% blev det til efter en super solid tur, stabilt hele galoppen med 70%, så vi glæder os til de sværer klasser.marie+louise+seville

Nicole Johnsen og Moromax havde også deres debut, både mht landstævne og i MB1, og det var ikk' så ringe endda,,,,, I deres kun 3. MB start på 6-årige Moromax blev det til flotte 66,2% og der er klart mange flere point at hente,,,, ECCO-cup venter lige om hjørnet. Flot!!!