Her finder du et lille resumé af mit stævneår 2016

Nyt spændende samarbejde med Atterupggard

Atterupgaard v Michael og Kristine Munch Sinding, har gennem mange år avlet og fremvist det ene fantastiske afkom efter det andet. Især ved championaterne og i Herning er Atterupgaard hestene med fremme, men senere hen ses de også på top internationalt niveau - Atterupgaards Orthillia, Cassidy, Molberg.

Det er mig en stor glæde at have fået lov til at ride Atterupgaards Kawasaki, en 6-års vallak efter Krack C/Stedinger, avlet på sølvmedalje hoppen Atterupgaards Minelli. Spændende at se gennem sommeren, når vi kommer ud på stævnepladserne😀 Vi glæder os!!!

2 stævneweekend på året, sejr og placeringer

Flere ryttere havde taget turen til Vestegnens Rideklub, det kolde vejr til trods.
Anders Egelund og Romanik af Ruskær startede deres kun 2 La1 udenbys, og vandt med knap 71%, efter et fint program med især travøgninger som højdepunkt til 8 og 8,5! Så lidt små fejl til trods, en sikker sejr!
Nicole Johnsen og Moromax fik en fin 2. plads i MB0 med 66,5%, dette selvom Moromax var en del spændt, hvilket kostede en del point. Men, god træning til de kommende landsstævner.

Sportsplan 2016

12 ihærdige og målrettede elever var torsdag aften samlet på nordgården.
Her blev der arbejdet på at få lavet en træningsplan, stævneplan, samt få lavet en udvidet målsætning for det nye år. Hvad er mine stærke sider, min hests stærke sider, mine svage sider og hvad kan vi gøre ved det??? Hvad betyder det at have et godt team omkring sig???
En super intensiv og lærerig aften! I er og bliver endnu bedre,,,,,,,,,,!!!

Flot 2. plads til Caroline og Starlight!

Caroline Danneskiold-Lassen og Golden Starlight var taget til Herning til Magic Cup. Caroline lagde godt ud, og i PRM blev det til en super tur, en 2. plads og 68,5%. Desværre spillede nerverne Caroline et puds i kürfinalen, og alt var pludseligt svært!!! På med vanten, og op på hesten igen,,,,,

Trine Bluhme og Lantana var i Solrød, MA1 & Prix st Georg, og virkelig et par flotte solide turer med mange højdepunkter, super øgninger, store changementer og fine piruetter. To 2. pladser og godt på vej -:))))

Mette Thrane og Weltbestseller blev nr 3 i MA1 med over 67%, trods fejl i serie. Dejlig start efter en længere stævnepause.

Årets første stævne

To heste og to ponyekvipager trodsede den bidende kulde på Møllebakken.
Nicole Johnsen og Morromax startede deres første MB2 til over 67,5% og en 5. pl blev det til, flot start med unge Morro.
Trine Bluhme havde hænderne fulde på en meget happy Lantana i første start, changementer i massevis hvilket dog ikke gav ekstra. I søndagens MA blev det dog til flotte 69% og en 4 pl. Dejligt at se en hest med den gejst, efter alt den har været igennem,,,

Freya Dreyer og Ronja vandt PRI med næsten 69% og fik igen søndag en 4 pl med over 67%.

Caroline Danne-Skiold Lassen og Golden Starlight fik startede året med knap 69% i PRI og fik derved en 2 pl, dog stadig med plads til forbedring
Tillykke til alle!

Freya A. R. Dreyer & Ronja
Freya A. R. Dreyer & Ronja

Årets sidste store stævne

To dygtige piger i ECCO finalerne!!! Michaela Navrsted og Gee Gee lagde flot ud med en 5 pl og endnu bedre med en 3 pl i dag i PRM!
Caroline Danneskiold Lassen havde hænderne fulde på Starlight, der synes nisser og julepynt var overdrevet farligt, men, godt kæmpet, den lille bandit fik vist den kunne trave og nu er de klar til kür!!! Vi glæder os-:))))