< Tilbage

International debut til Fürsten25-02-2019 - 12:45

Fürstenblick deltager ved Norwegian horse festival

Særdeles godkendt debut for Fürsten ved Norwegian HorseFestival.

 

Turen startede med en god køretur over Sverige og op til Messecenteret i Oslo. Som altid led hverken mennesker eller heste sultenød på turen, da vores survival kit var fyldt til bristepunktet.

Ved ankomst til messecenteret var der llllaaaannnnngggg kø, for at få lov til at komme ind. Efter et par timer i kø, gik vi op for at sondere problematikken, da hestene nu havde stået længe på transporten. Der var kun plads til at 1 lastbil kunne komme ind og læsse af, af gangen, og forestil jer 500 spring og dressurheste der skal læsse af....

Vi kunne godt se at der var et par timer endnu før end det blev vores tur, og trods gentagne henvendelser, var de ikke til at hugge eller stikke i ift. at få lov at komme ind af de andre indgange.

Så vi tog en hurtig beslutning -. læssede af midt på vejen i køen og trak Fürsten op til indgangen, hvor vi så fik lov at komme i stalden.

 

Staldene var rimelig rolige og der var god plads. Fürsten er dog en stor dreng og derfor valgte han at sove stående under hele stævnet - Humle skal nok lære at ligge sig ned en dag. 

Han fik lov at gå lidt på banen og virkede ellers meget veltilpas og glad.

Dagen efter var der vet. tjek og humle løb alt hvad han havde lært - uden problemer kom han igennem og det blev tid til en træningstur på banen.

 

Dagen efter gik første klasse og man kan sige at banens placering var lidt udfordrende for hestene. Alle hestene skulle forbi på kortsiden for at komme ind på opvarmningen og dommernesborde stod på hegnet.

Det var en lidt “skræmmende” oplevelse når man er en lille bitte hest i en stor hest’s krop😳 Men det blev alligvel til en 5. plads og en gul sløjfe. Fürsten må kigge på banen igen! 

 

Dagen efter stod den på intermediare og der sneg sig en fejl ind, så 5. pladsen var igen vores. 

Fürsten er glad og blød i kroppen, men synes at de andre heste er meget farlige på opvarmningen, men med en sløjfe i trensen, kan intet slå ham af pinden, ha ha ha, måske vi fremover skal varme op med det.

 

3. dagen står på kür, hvilket Fürsten aldrig har gået før. Vi starter ud med en lidt heftig start med pirouetter direkte ud fra paraden på midterlinien, men humle var med og gav den max gas til den skønne musik fra Tobias Wiebels.

Trods lidt fejl, lykkedes det os alligevel at avancere til 3. Pladsen i dagens finale 🥉

Det har været en lærerig oplevelse for humlebien, som er godt på vej og får fine ord med på vejen 😊 Humle har sovet stående i 5 dage, men 3 placeringer ud af 3 mulige - det kan man ikke klage over, humle kæmper bravt 🐝⭐️❤️

 

Tusind tak til Karen Marie for at lade mig ride den sødeste humlebi og for at have troen på os :-) 

 

https://www.facebook.com/anne.troensegaard/videos/10215289866173567/?t=5

< Tilbage