< Tilbage

Landsstævne på Hovgaard11-08-2019 - 11:30

Kipling til landsstævne på Hovgaard

Efter stævnet med Adrenalin kørte vi hjem på Slangerupgaard og lastede om - Adrenalin ud, Kipling ind og så afsted mod Hovgaard rideklub på Fyn.

 

Kipling viste sig at være i top humør hele weeekenden og han er hygget sig og nydt al den ekstra opmærksomhed man får til stævner med overnatning. Hver morgen stod den på lang gå tur, massagedækken og lysterapi. Og i løbet af dagen, gå ture, hygge i boksen osv. = tonsvis af opmærksomhed.

Kipling var især glad for at Rune Willum havde taget Atterupgaards Seebach med til at holde ham med selskab (måske Rune mere mente det var for at starte på ham??)

 

Fredag stod den på en PSG, hvor Kipling er i hopla og desværre lige får ramt sig inden start og præger de første par øvelser. I galoppen er han fortsat i hopla og viser diverse ekstra øvelser, som man så ikke får ekstra point for.

 

Lørdag står den på Inter I og trods en heftig blæst, lykkes det Kipling at blive i skindet og kun lave en enkelt ekstra øvelse. Vi vinder klassen med 70,7 % og det var vores kun 2. Inter I.

 

Det var en skøn weekend, hvor vi var så heldige at have Rune til at hjælpe på opvarmningen og det bedste heppekor, da jeg havde 3 ponyryttere til start også. Alle ydede deres bedste og Emilie Nissen fik 2 placeringer - stort tillykke. 

 

 

Stor tak til Hovgaard for fantastisk service og et dejligt stævne.

 

< Tilbage